Τελευταία Νέα
Διεθνή

Landsbergis (ΥΠΕΞ Λιθουανίας): Αίτημα συνδρομής στην Τουρκία για ταυτοποίηση παράνομων μεταναστών από τη Λευκορωσία

Landsbergis (ΥΠΕΞ Λιθουανίας): Αίτημα συνδρομής στην Τουρκία για ταυτοποίηση παράνομων μεταναστών από τη Λευκορωσία
Μεγάλο μέρος των παράνομων μεταναστών από τη Λευκορωσία έρχεται στη Λιθουανία αεροπορικώς μέσω Τουρκίας, σύμφωνα με τον ΥΠΕΞ της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis
Σχετικά Άρθρα

Αίτημα προς τον Τούρκο ομόλογό του για συνδρομή όσον αφορά τον εντοπισμό μεταναστών που εισέρχονται παράνομα από την Λευκορωσία στην Λιθουανία ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.
Ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων (που έρχονται στη Λιθουανία από τη Λευκορωσία) φτάνουν διαμέσου Τουρκίας, με τουρκικές αεροπορικές εταιρείες.
Πιστεύουμε ότι η Τουρκία γνωρίζει την ταυτότητά τους», δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Βίλνιους την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Διάβημα

«Σε συνεργασία με την Τουρκία, μπορούμε εύκολα να προσδιορίσουμε τις ταυτότητές τους και να απαιτήσουμε την επανεισδοχή τους από τα κράτη από τα οποία προέρχονται». σημείωσε
Ο Landsbergis είπε ότι κάλεσε τον επικεφαλής της πρεσβείας της Λευκορωσίας προκειμένου να απαιτήσει από το Μινσκ να σταματήσει τη ροή παράνομων μεταναστών στα κοινά σύνορα των δύο κρατών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης