Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Johnson αρνείται την καραντίνα, παρότι συνεργάτης του βρέθηκε θετικός στον Covid

Ο Johnson αρνείται την καραντίνα, παρότι συνεργάτης του βρέθηκε θετικός στον Covid
«Ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται τακτικά κοινότητες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όλες οι πτυχές των επισκέψεων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα» ανακοίνωσε η Downing Street
Σχετικά Άρθρα

Παρά το γεγονός ότι ένα μέλος του προσωπικού του βρέθηκε θετικό στον Covid, ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson δεν χρειάζεται να απομονωθεί, ανακοίνωσε το γραφείο του στη Downing Street.
Ο Johnson επισκέφθηκε μία σχολή της αστυνομίας στο Φάιφ της Σκωτίας την Τετάρτη (4/8) και ένα αιολικό πάρκο στα ανοιχτά του Αμπερντίνσαϊρ την Πέμπτη.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα μέλος του προσωπικού του Johnson που τον συνόδευσε στη σχολή και ταξίδεψε μαζί του με αεροσκάφος βρέθηκε θετικό στον ιό.

Διαψεύδει η Downing Street

«Ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται τακτικά κοινότητες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όλες οι πτυχές των επισκέψεων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα» ανακοίνωσε η Downing Street.
«Ο Πρωθυπουργός δεν έχει έρθει σε στενή επαφή με οποιονδήποτε έχει βρεθεί θετικός», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Τον περασμένο μήνα ο Johnson και ο υπουργός Οικονομικών Rishi Sunak απομονώθηκαν σύμφωνα με την εθνική οδηγία εγκαταλείποντας τα σχέδια να συμμετάσχουν σε ένα πιλοτικό σχέδιο που θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν να εργάζονται.
«Είναι σαφές ότι ο Πρωθυπουργός δεν έμαθε τίποτα από ό, τι συνέβη την προηγούμενη φορά που προσπάθησε να βρει έναν λόγο για να είναι πάνω από τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι άλλοι», δήλωσε η Anneliese Dodds, πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης