Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έμμεση παραδοχή των Αμερικανών, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον Covid 19 ίσως είναι μάταια

Έμμεση παραδοχή των Αμερικανών, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον Covid 19 ίσως είναι μάταια
Μια σκληρή απάντηση δίδεται έμμεσα από τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, ότι πιο άρτιο υπάρχει παγκοσμίως
Σχετικά Άρθρα

Τελικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα διαβατήρια για την ελευθερία όπως χαρακτηρίστηκαν έχουν κανένα νόημα ή όχι;
Η απάντηση δίδεται έμμεσα από τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, ότι πιο άρτιο υπάρχει παγκοσμίως.
Η Γενική Διευθύντρια των CDC παραδέχτηκε έμμεσα.... ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι μάταια.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNN, η Γενική Διευθύντρια των CDC, Rochelle Walensky, δήλωσε ότι το εμβόλιο δεν αποτρέπει τη μόλυνση από τον COVID-19, ούτε εμποδίζει το εμβολιασμένο άτομο να μεταδώσει τη μόλυνση ή την παράλλαξη Delta.
Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, το μόνο όφελος από τα εμβόλια είναι πιθανώς ότι μειώνουν τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων.
Εάν ένα εμβολιασμένο και μη εμβολιασμένο άτομο έχει την ίδια ικανότητα να μεταφέρουν και να μεταδώσει τον Covid 19 - με ή χωρίς συμπτώματα - τότε τι διαφορά έχει το διαβατήριο εμβολιασμού ή η πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Σύμφωνα με ορισμένους, τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι μη εμβολιασμένοι που βρίσκονται σε ένα εστιατόριο, κατάστημα ή χώρο εργασίας παρουσιάζουν τον ίδιο ακριβώς κίνδυνο για τους άλλους ανθρώπους, οπότε το να παρουσιάζουν την απόδειξη ότι έχει κάποιος εμβολιαστεί υπάρχει καμία διαφορά;
Η απάντηση δυστυχώς είναι όχι.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εμβολιασμένοι ασυμπτωματικοί φορείς είναι ασυμπτωματικοί λόγω του εμβολίου.
Υπάρχουν πολλαπλάσιες περιπτώσεις, ασυμπτωματικών μη εμβολιασμένων.
Τα δεδομένα δείχνουν ένα εξίσου κατανεμημένο ποσοστό μόλυνσης ανεξάρτητα από το ποσοστό εμβολιασμού, όπως έχει αποδειχθεί και στο Ισραήλ.
Ωστόσο η παραδοχή αυτή υπονομεύει την επιχειρηματολογία για τα υποχρεωτικά εμβόλια.
Υπάρχουν επίσης τόσοι πολλοί φορείς εμβολιασμένοι που είναι συμπτωματικοί όσοι είναι και οι ανεμβολίαστοι αν και στο Ισραήλ αποδεικνύεται ότι οι πιο σοβαρά ασθενείς είναι οι εμβολιασμένοι. Το ποσοστό των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων ατόμων που νοσηλεύτηκαν ήταν παραπλήσιο με τα ποσοστά του πληθυσμού που ήταν εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα.

Σε πολλές περιπτώσεις – βλέπε Ισραήλ - το ποσοστό μόλυνσης από Covid 19 συνεχίζεται αμείωτο παρά τον εμβολιασμό και την παραδοχή ότι το 83% των ανθρώπων άνω των 60 ετών ήταν εμβολιασμένοι.
Επίσης το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων που νοσηλεύονται είναι πανομοιότυπο με το ποσοστό των μη εμβολιασμένων με βάση τα ποσοστά εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων στις κοινωνίες.
Στο Γιβραλτάρ, σχεδόν το 99% του πληθυσμού εμβολιάστηκε... αλλά το ποσοστό μόλυνσης από COVID αυξάνεται.
Στην Ισλανδία πάνω από το 75% του πληθυσμού εμβολιάστηκε, ο ρυθμός μόλυνσης αυξάνεται.
Η Σιγκαπούρη και το Ισραήλ δείχνουν το ίδιο πράγμα παρά το εμβολιασμό.
Οι βαριά νοσούντες στα νοσοκομεία από Covid 19 είναι κατά βάση εμβολιασμένοι ή συγκρίνουμε την αναλογία των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στο συνολικό πληθυσμό βρίσκονται σε παραπλήσια επίπεδα.
Τι αξία έχει λοιπόν το διαβατήριο εμβολιασμού ή πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Δυστυχώς καμία.
emboaliaBN.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης