Τελευταία Νέα
Διεθνή

TikTok: «Εκθρόνισε» το Messenger από τα πρωτεία στις λήψεις για το 2020

TikTok: «Εκθρόνισε» το Messenger από τα πρωτεία στις λήψεις για το 2020

Είναι η μόνη από τις 5 εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις, η οποία δεν ανήκει στο Facebook

Σχετικά Άρθρα

Την εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις αποτέλεσε για το 2020 το TikTok, παίρνοντας, έτσι, την πρώτη θέση από το Messenger του Facebook, σύμφωνα με την εταιρεία ψηφιακών αναλύσεων, App Annie, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021..

Δημοτικότητα

Σύμφωνα με το BBC, το TikTok είναι η μόνη εφαρμογή από τις 5 εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις, η οποία δεν ανήκει στο Facebook και η δημοτικότητα της οποίας αυξήθηκε ακόμη και όταν ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, Sonald Trump, προσπάθησε να την καταργήσει στην Αμερική.
Από το 2018 που ξεκίνησε η έρευνα, οι εφαρμογές που ανήκαν στο Facebook ήταν εκείνες που κατείχαν τις πρώτες θέσεις μεταξύ των εφαρμογών με τις περισσότερες λήψεις.
Σήμερα, οι εν λόγω εφαρμογές, όπως το Facebook, το WhatsApp, το Instagram και το Messenger εμφανίζονται, επίσης, στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Κίνδυνος εθνικής ασφάλειας

Το περασμένο έτος, ο τότε πρόεδρος Trump, έδωσε εντολή να καταργηθούν οι λήψεις του TikTok στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι η εφαρμογή αυτή αποτελούσε κίνδυνο εθνικής ασφαλείας, καθώς έδινε τη δυνατότητα πρόσβασης της Κινεζικής κυβέρνησης στα δεδομένα των χρηστών του.
Σε απάντησή της, η εταιρεία αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς.
Με την εκλογή του Biden, τον Ιανουάριο, η εντολή αυτή αποσύρθηκε.

Νέα λειτουργία

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το TikTok δοκιμάζει μία νέα λειτουργία εμφάνισης βίντεο τα οποία θα εξαφανίζονται εντός 24 ωρών, όπως συμβαίνει και με το Snapchat και τα stories στο Facebook και το Instagram.
Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα της νέας λειτουργίας του WhatsApp να εξαφανίζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μόλις τα δουν οι παραλήπτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης