Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θετικός στον κορωνοϊό ο κυβερνήτης του Τέξας - Είναι πολέμιος της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας

Θετικός στον κορωνοϊό ο κυβερνήτης του Τέξας - Είναι πολέμιος της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας
Ο κυβερνήτης του Τέξας θα υποβληθεί σε θεραπεία με το σκεύασμα Regeneron, κοκτέιλ αντισωμάτων
Σχετικά Άρθρα
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας, Greg Abbott, πολέμιος της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.
Όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του, ο Abbottπλήρως εμβολιασμένος– «υποβάλλεται καθημερινά σε τεστ» και το χθεσινό «ήταν το πρώτο με θετικό αποτέλεσμα».
Θα παραμείνει «σε απομόνωση στην κατοικία του κυβερνήτη και θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε τεστ καθημερινά», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως ο Abbott θα υποβληθεί σε θεραπεία με το σκεύασμα Regeneron, κοκτέιλ αντισωμάτων.
Ο κυβερνήτης «είναι καλά στην υγεία του και επί του παρόντος δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα» της COVID-19, κατά την ανακοίνωση.
«Όλα τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε στενή επαφή έχουν ενημερωθεί. Η πρώτη κυρία του Τέξας υποβλήθηκε σε τεστ που είχε αρνητικό αποτέλεσμα» για τον SARS-CoV-2, πάντα κατά το κείμενο.
Ο Abbott είναι ανάμεσα στους κυβερνήτες που εναντιώνονται σθεναρά στην υποχρεωτική χρήση μάσκας, ενώ έχει επίσης υπογράψει διάταγμα με το οποίο απαγορεύει σε οποιαδήποτε οντότητα που χρηματοδοτείται από τις αρχές του Τέξας να επιβάλει τον εμβολιασμό για την COVID-19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης