Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bourla: Δηλώνω υπερήφανος για την Pfizer - Η ανάρτηση μετά την πλήρη έγκριση του εμβολίου από τον FDA

Bourla: Δηλώνω υπερήφανος για την Pfizer - Η ανάρτηση μετά την πλήρη έγκριση του εμβολίου από τον FDA
Πλήρη έγκριση από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων) έλαβε το εμβόλιο της Pfizer – BioNTech για τους πολίτες άνω των 16 ετών

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό ότι ο FDA έδωσε πλήρη έγκριση στο εμβόλιο της Pfizer – Biontech, ο CEO της Pfizer Bourla εξέφρασε την ικανοποίηση του μέσω tweet.
«Κάθε μέρα, ξυπνάω περήφανος για την ομάδα μας στην Pfizer. Περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε. Περήφανος για την διαφορά που πετυχαίνουμε. Και σήμερα είναι ιδιαιτέρως περήφανος», τόνισε.

Η έγκριση

Πλήρη έγκριση από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων) έλαβε το εμβόλιο της Pfizer – BioNTech για τους πολίτες άνω των 16 ετών. Η παραπάνω εξέλιξη αναμένεται να δώσει μια νέα ώθηση στον εμβολιασμό ανά τον κόσμο, καθώς υπήρχε αριθμός διστακτικών που απέφευγαν να εμβολιαστούν με το επιχείρημα ότι το εμβόλιο είναι σε «πειραματικό στάδιο», μολονότι είχε δοθεί άδεια επείγουσας χρήσης από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 204 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν κάνει το εμβόλιο της Pfizer μέχρι την περασμένη Κυριακή.
Είναι το πρώτο σκεύασμα που λαμβάνει πλήρη έγκριση από τον FDA.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αμερικανικών ΜΜΕ, αξιωματούχοι δημόσιας υγείας των ΗΠΑ ελπίζουν ότι η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει στο να πειστούν περισσότεροι Αμερικανοί να εμβολιαστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης