Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βiden: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε - Οι επιχειρήσεις να το απαιτήσουν από τους εργαζόμενους

Βiden: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε - Οι επιχειρήσεις να το απαιτήσουν από τους εργαζόμενους
Έκκληση στους Αμερικανούς πολίτες να εμβολιαστούν απηύθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden
Σχετικά Άρθρα

Για άλλη μία φορά έκκληση στους Αμερικανούς πολίτες να εμβολιαστούν απηύθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, καθόσον μάλιστα, όπως υποστήριξε, η πλειονότητα των νεκρών λόγων Covid ήταν ανεμβολίαστοι.
«Όσοι περίμεναν να υπάρξει πλήρης έγκριση του εμβολίου από την FDA πλέον δεν έχουν δικαιολογία, πρέπει να εμβολιαστούν, σας παρακαλώ εμβολιαστείτε» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, με αφορμή το πράσινο φως από την FDA για το εμβόλιο της Pfizer.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια εξέλιξη που ήταν θέμα χρόνου και ταυτόχρονα η ταχύτερη έγκριση εμβολίου στην ιστορία του FDA.
To εν λόγω σκεύασμα είχε -μέχρι πρότινος- άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης με πολύ καλά ποσοστά ασφάλειας.
Η πλήρης έγκριση από τον FDA εκτιμάται ότι αποτελεί ένα «χτύπημα» κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος, που υποστηρίζει ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν έχουν λάβει πλήρη έγκριση και ότι είναι σε πειραματικό στάδιο.
Στο πλαίσιο αυτό, η επιστημονική κοινότητα ευελπιστεί ότι η απόφαση του FDA θα δώσει νέα πνοή στα εμβολιαστικά προγράμματα των χωρών εν μέσω της μεγάλης διάσπορας της μετάλλαξης Delta.
Επίσης, η εν λόγω εξέλιξη προσφέρει πλήρη κάλυψη προς τις εταιρείες αλλά και τους οργανισμούς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υπαλλήλων ή συμμετεχόντων σε εκδηλώσεις.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Biden κάλεσε άλλα σχολεία και επιχειρήσεις να καταστήσουν υποχρεωτικό το εμβόλιο.
«Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι θέλουν αυτά τα εμβόλια», είπε.
«Στην Αμερική είναι δωρεάν, βολικά και σας περιμένουν.
Πηγαίνετε λοιπόν σήμερα, για τον εαυτό σας, για τους αγαπημένους σας για τους γείτονές σας για τη χώρα σας να εμβολιαστείτε» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης