Τελευταία Νέα
Διεθνή

Heappey (υπ. Ενόπλων Δυνάμεων Μ. Βρετανίας): Πολύ αξιόπιστες πληροφορίες για επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Heappey (υπ. Ενόπλων Δυνάμεων Μ. Βρετανίας): Πολύ αξιόπιστες πληροφορίες για επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ
Οι πολίτες να μη συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο, να αναζητήσουν ασφαλές μέρος είπε ο Βρετανός υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων
Σχετικά Άρθρα

Για πάρα πολύ αξιόπιστες πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες που κάνουν λόγο για επικείμενη επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν με στόχο τους πολίτες που περιμένουν μια πτήση που θα τους μεταφέρει στο εξωτερικό έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, James Heappey.
«Υπάρχουν πάρα πολύ αξιόπιστες πληροφορίες για επικείμενη επίθεση.
Οι πολίτες δεν πρέπει να μεταβούν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ αλλά να μετακινηθούν προς ασφαλές μέρος και να περιμένουν περαιτέρω οδηγίες» υποστήριξε μιλώντας στο BBC ο Heappey, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν θα καταφέρουμε να τους μεταφέρουμε όλους εκτός του Αφγανιστάν έως τις 31 Αυγούστου.
Σημειώνεται πως παρά τις εκκλήσεις ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Αυστραλίας για άμεση εκκένωση του αεροδρομίου της Καμπούλ λόγω ανησυχιών για επίθεση αυτοκτονίας από μέλη του Ισλαμικού Κράτους, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή, περιμένοντας μια πτήση προς ασφαλή προορισμό.
Σύμφωνα με τον Heappey, οι βρετανικές δυνάμεις μετέφεραν το τελευταίο 24ωρο σχεδόν 2.000 άτομα με 8 πτήσεις από το Αφγανιστάν, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένες άλλες 11 πτήσεις.
Παράλληλα σημείωσε πως 12.279 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί εκτός του Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης