Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απρόσμενη εξέλιξη - Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ υποβαθμίζουν τον ρόλο της Κίνας στην εξάπλωση του Covid

Απρόσμενη εξέλιξη - Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ υποβαθμίζουν τον ρόλο της Κίνας στην εξάπλωση του Covid
Η έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών επί της ουσίας υποβαθμίζει την υπαιτιότητα της Κίνας για τη θανατηφόρα εξάπλωση του Covid – 19
Σχετικά Άρθρα

Πολλά κενά και καμία ουσιαστική πληροφορία για την προέλευση της πανδημίας περιέχει η έρευνα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ σχετικά και με τον ρόλο της Κίνας.
Η έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών επί της ουσίας υποβαθμίζει την υπαιτιότητα της Κίνας για τη θανατηφόρα εξάπλωση του Covid – 19 επισημαίνει το Gatestone Institute.
Όπως αναφέρει, οι κινεζικές αρχές δεν ανέπτυξαν τον ιό ως «βιολογικό όπλο», δεν είχαν γνώση για τον Covid πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας και οι τέλος αποδίδει σε απλή αβεβαιότητα του Πεκίνου τα εμπόδια, που έχει θέσει στη διεθνή έρευνα για την προέλευση του ιού.
Τα ευρήματα κατατείνουν στο συμπέρασμα, πως η Κίνα δεν εξαπέλυσε τον ιό ως βιολογικό όπλο.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, δεν μπορεί να το πράξει στο μέλλον.
Εξίσου επικίνδυνες είναι οι προσπάθειες της κινεζικής ηγεσίας να παρεμποδίσουν τη διεθνή έρευνα που είχε ως στόχο να συλλέξει όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες για τον ιό, ώστε να μπορέσει να τον καταπολεμήσει.
Η έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών δεν περιέχει μερικά ουσιώδη συμπεράσματα, τα οποία έπρεπε να θέσει ως προμετωπίδα, σημειώνει το Gatestone Institute.

Παγκόσμιος αντίπαλος οι ΗΠΑ

Πως η Κίνα θεωρεί τις ΗΠΑ ως τον κύριο παγκόσμιο αντίπαλό της.
Βραχυπρόθεσμα, η Κίνα θέλει να καταστεί ισοδύναμη με τις ΗΠΑ.
Μακροπρόθεσμα θέλει να είναι η κυρίαρχη παγκόσμια δύναμη.
Το Πεκίνο έχει συμμετάσχει ενεργά στην προηγμένη έρευνα για τους ιούς μέσω της βελτίωσης των δυνατοτήτων γενετικής στόχευσης.
Η κινεζική ηγεσία διευκόλυνε την παγκόσμια εξάπλωση του ιού.
Χρησιμοποίησε την επιρροή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την επικράτηση της παραπληροφόρησης για την προέλευση του ιού.
Έχει χρησιμοποιήσει την πανδημία για να προωθήσει την παγκόσμια οικονομική και πολιτική ατζέντα της.
Η συμπεριφορά της ήταν αδίστακτη και κακόβουλη, υπογραμμίζει το Gatestone Institute.

Ανταμείβεται η κινεζική επιθετικότητα

Επί της ουσίας η έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών λειτουργεί ως «πλυντήριο» για τις ευθύνες της κινεζικής ηγεσίας, μία εξέλιξη που θέτει ολόκληρο τον κόσμο σε κίνδυνο.
Η έννοια ότι η Κίνα είναι ουσιαστικά αθώα για οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια και αυτό έγινε σκοπίμως, καταλήγει το Gatestonte Institute, τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο ανταμείβεται η επιθετικότητα που επιδεικνύει το Πεκίνο.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης