Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάος από οδηγό φορτηγού που άρχισε να παρασέρνει όποιο όχημα έβρισκε μπροστά του

Χάος από οδηγό φορτηγού που άρχισε να παρασέρνει όποιο όχημα έβρισκε μπροστά του
Συγκεκριμένα το θηριώδες φορτηγό, το οποίο καταγράφηκε από τους πολίτες που βρίσκονταν στον δρόμο προκάλεσε πανικό όταν πατώντας το γκάζι άνοιγε δρόμο χτυπώντας τα γύρω οχήματα τα οποία δεν είχαν δρόμο διαφυγής
Χάος επικράτησε στους δρόμους της Πόλης του Μεξικού όταν ένας οδηγός φορτηγού, δεν άντεξε το κυκλοφοριακό κομφούζιο και αποφάσισε να παρασύρει τους πάντες στον διάβα του.
Συγκεκριμένα το θηριώδες φορτηγό, το οποίο καταγράφηκε από τους πολίτες που βρίσκονταν στον δρόμο προκάλεσε πανικό όταν πατώντας το γκάζι άνοιγε δρόμο χτυπώντας τα γύρω οχήματα τα οποία δεν είχαν δρόμο διαφυγής.
Εξαγριωμένοι οδηγοί πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, άλλου χτυπούσαν το φορτηγό με ρόπαλα, άλλα προσπαθούσαν να ανέβουν στην καμπίνα, αλλά μάταια. Και ενώ όλα έμοιαζαν προδιαγεγραμμένα, ένα μικρό ροζ αυτοκίνητο χάλασε τα σχέδια του παράφρονα νταλικιέρη.
Το μικρό ταξί, βρέθηκε ανάμεσα στον τράκτορα, το κοντέινερ και ένα παρακείμενο όχημα με αποτέλεσμα να σφηνώσει και να μην επιτρέπει στην νταλίκα να κινηθεί περαιτέρω.
Τελικά οι εξαγριωμένοι οδηγοί κατάφεραν να φτάσουν στον οδηγό του φορτηγού σπάζοντας το παράθυρο και το περιστατικό τελείωσε εκεί αφήνοντας πίσω του πολλά οχήματα χτυπημένα και αρκετά βίντεο να γίνονται viral.
Ο οδηγός ξυλοκοπήθηκε πριν έρθει η Αστυνομία για να τον συλλάβει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης