Τελευταία Νέα
Διεθνή

HΠΑ: Μηνύσεις στον Biden για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς - «Δικτάτορας που λέει συνέχεια ψέματα»

HΠΑ: Μηνύσεις στον Biden για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς - «Δικτάτορας που λέει συνέχεια ψέματα»
Τα μέτρα για την Covid είναι μια κυνική προσπάθεια για να αποσπάσει την προσοχή του λαού από το Αφγανιστάν, δήλωσε γερουσιαστής των ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Δεν χάνει ευκαιρία να στηλιτεύσει τη «μειονότητα» των Αμερικανών που παραμένουν ανεμβολίαστοι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, με τελευταίο χτύπημά του την ανακοίνωσή του πως θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στο Δημόσιο.
Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, η «μειονότητα» αντιδρά, με πλειάδα μελών του ρεπουμπλικανικού κόμματος να τον απειλούν με μηνύσεις αφ’ ης στιγμής το πρωτόγνωρο διάταγμα της κυβέρνησης Biden αρχίσει να εφαρμόζεται.
Σημειώνεται πως οι σαρωτικές νέες εμβολιαστικές διατάξεις, που αγνοούν τελείως δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς που έχουν αναρρώσει από την Covid-19 και έχουν φυσική ασυλία, θα επηρεάσουν περί τα 100 εκατ. Αμερικανούς.
Σε απάντηση, λοιπόν, αυτής της πολιτικής, η Ρεπουμπλικανική Εθνική Δέσμευση (RNC) δεσμεύτηκε να μηνύσει τον Biden μόλις τεθεί σε ισχύ το διάταγμα, με την πρόεδρό της Ronna McDaniel να δηλώνει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχώς ψεύδεται.
«Ο Joe Biden είπε στους Αμερικανούς όταν εξελέγη ότι δεν θα επέβαλε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Ψέματα» είπε η McDaniel, προσθέτοντας: «Τώρα οι μικρές επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες σε όλη τη χώρα θα πληρώσουν το τίμημα».

 

«Απελπισία λόγω Αφγανιστάν»

Ο πρόεδρος Biden είναι τόσο απελπισμένος να στρέψει την προσοχή αλλού, πέρα από την επαίσχυντη έξοδό του από το Αφγανιστάν, ώστε λέει τρελά πράγματα παραβιάζοντας το Σύνταγμα.
Τα μέτρα για την Covid είναι μια κυνική προσπάθεια για να αποσπάσει την προσοχή του λαού από την ηθικά επαίσχυντη απόφασή του να αφήσει πίσω τους Ταλιμπάν», δήλωσε ο γερουσιαστής Ben Sasse (R-NE) στην Daily Caller.
Άλλοι Ρεπουμπλικανοί αξιωματούχοι κατήγγειλαν αντιθέτως ότι πρόκειται για «τρέλα» και ένα «αντισυνταγματικό» σχέδιο, κυρίως για το σκέλος των μεγάλων επιχειρήσεων.
«Αυτό μοιάζει πολύ με δικτατορία», έγραψε στο Twitter η ομάδα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Η Katie McMorris Rogers, υψηλόβαθμη Ρεπουμπλικανή αξιωματούχος στην Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που επιβλέπει την πολιτική για την υγεία, δήλωσε ότι ο Biden «χρησιμοποιεί τον φόβο, τον έλεγχο και τις εντολές».


www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης