Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ράπερ με τα χρυσά... «μαλλιά»: Ο Dan Sur αντικατέστησε τα μαλλιά του με χρυσές... αλυσίδες!

Ο ράπερ με τα χρυσά... «μαλλιά»: Ο Dan Sur αντικατέστησε τα μαλλιά του με χρυσές... αλυσίδες!
Ο Αμερικανός ράπερ εμφύτευσε χειρουργικά στο κρανίο του γάτζους από τους οποίους κρεμάει τις αλυσίδες των... μαλλιών του κάθε πρωί, αναλόγως με τη διάθεσή του, τα ρούχα του ή τα... δόντια του!

Ράπερ ήθελε να είναι διαφορετικός και το κατάφερε: αντικατέστησε τα μαλλιά του με χρυσές αλυσίδες που εμφύτευσε χειρουργικά στο κρανίο του!
Ο ράπερ Dan Sur από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ήθελε να κάνει κάτι πρωτότυπο και το… τερμάτισε: κατάφερε να είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει χρυσές αλυσίδες αντί για μαλλιά.
Σε χρυσό κυρίως χρώμα για να είναι ασορτί με τις ολόχρυσες θήκες των δοντιών του!
Ο καλλιτέχνης επιδεικνύει το νέο του "κούρεμα" στους χιλιάδες φίλους του στα social media, και όπως εξήγησε ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έχει φυτέψει χειρουργικά πολλούς μικροσκοπικούς γάντζους στο κρανίο του, απ’ όπου μπορεί να κρεμάσει τις αλυσίδες του κάθε πρωί.
3_3.webp
«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί τους βλέπω όλους να βάφουν τα μαλλιά τους.
Ελπίζω να μην με αντιγράψουν όλοι τώρα» λέει ο Sur, σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social.
«Τα έχω ως γάντζους που είναι εμφυτευμένοι στο κεφάλι μου και όλα αυτά είναι μέσα στο κρανίο μου, κάτω από το δέρμα» λέει ο τραγουδιστής.
«Αυτά είναι τα μαλλιά μου.
Χρυσά μαλλιά.
2_4.webp
Ο πρώτος ράπερ που έχει εμφυτεύσει χρυσά μαλλιά στην ανθρώπινη ιστορία» πρόσθεσε.
Ο καλλιτέχνης προχώρησε στην επέμβαση τον Απρίλη του 2021, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Caracol TV και μπορεί πλέον, ενώ όλοι τρέχουν στα κομμωτήρια για να αλλάξουν κούρεμα ο Sur θα πηγαίνει από εδώ και στο εξής στα κοσμηματοπωλεία για να ανανεώσει τις αλυσίδες του.
4_2.webp
Ο καλλιτέχνης ανέβασε βίντεο με ερωταπαντήσεις αναφορικά με το νέο του λουκ, για τους χρήστες να έχουν μεγάλες απορίες.
Κάποιος τον ρώτησε πώς μπορεί και κοιμάται με όλα αυτά τα "σιδερικά" στο κεφάλι του,και ο ράπερ του απάντησε ότι αφαιρεί μία-μία τις αλυσίδες του πριν πέσει στο κρεβάτι.
Ένας άλλος σχολιαστής αμφισβήτησε τη γνησιότητα των αλυσίδων, λέγοντας ότι είναι από πλαστικό, με τον τραγουδιστή να αφαιρεί μία και να τη βάζει σε ένα διαφανές απροσδιόριστο υγρό για να αποδείξει ότι είναι από χρυσό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης