Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σύστημα VAERS: Στις ΗΠΑ οι παρενέργειες από εμβόλια φθάνουν τις 650.000 και οι θάνατοι 14.701… αλλά υποεκτιμώνται

Σύστημα VAERS: Στις ΗΠΑ οι παρενέργειες από εμβόλια φθάνουν τις 650.000 και οι θάνατοι 14.701… αλλά υποεκτιμώνται
Το σύστημα VAERS αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων παρουσιάζει συγκλονιστικά στοιχεία... για θανάτους και παρενέργειες εμβολίων
Σχετικά Άρθρα

Στις ΗΠΑ οι παρενέργειες από εμβόλια φθάνουν τις 650.000 και οι θάνατοι 14.701… αλλά υποεκτιμούνται όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Το σύστημα VAERS αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων παρουσιάζει συγκλονιστικά στοιχεία.
Υπάρχει ένα γεγονός που δεν συζητείται ευδιάκριτα, ακόμη και σε εναλλακτικά μέσα, που παρουσιάζουν τον προβληματισμό τους για τα εμβόλια.
Οι περισσότεροι έχουν εκτιμήσει ότι τα «εμβόλια» έχουν σώσει ζωές.
Μόνο «επιστήμονες» όπως ο Anthony Fauci ο επικεφαλής στις ΗΠΑ για τον Covid 19 το επισημαίνουν αλλά είναι έτσι;

Είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι ένα εμβολιασμένο άτομο που επέζησε από τον Covid-19 θα είχε πεθάνει χωρίς το εμβόλιο, όπως είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι ένα μη εμβολιασμένο άτομο θα είχε ευκολότερα περάσει την νόσο αν είχε εμβολιαστεί.
Και οι δύο αφηγήσεις είναι εικασίες, αλλά κηρύσσονται ως το ευαγγέλιο στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ή το Ισραήλ όπου κυριαρχούν οι διπλές ή τριπλές δόσεις εμβολίων, παρατηρούνται αυξήσεις στα κρούσματα και στις νοσηλείες.
Αυτό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια λειτουργούν, πάντα και η συνεχιζόμενη προκατάληψη των φανατικών υπέρμαχων των εμβολίων τους οδηγεί να εκτελούν «νοητική γυμναστική» για να τα εξηγήσουν όλα.

Νεκροί από εμβόλια διεθνώς – Ίσως 1 εκατ

Μια άλλη σειρά ενοχλητικών γεγονότων υπάρχει στα δεδομένα VAERS το σύστημα όπου καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων.
Οι άνθρωποι σίγουρα πεθαίνουν από τα εμβόλια.
Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για να συμπεράνουμε ότι όλα αυτά είναι απλώς fake news ή παρεξηγήσεις.
Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι μόνο έως το 10% των πραγματικών ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια αναφέρονται στο VAERS, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι σχεδόν σίγουρα πολύ υψηλότερος από τα στοιχεία που αναφέρονται.

Επιστήμονας που συνεργάστηκε με τον FDA και αποχώρησε πρόσφατα επισήμανε ότι πιστεύουν ότι ο αριθμός παγκοσμίως είναι περί το ένα εκατομμύριο.
Αυτός ο γιατρός ζήτησε να μην κατονομαστεί από το φόβο των αντιποίνων αλλά παρείχε .
«Ο αριθμός ενός εκατομμυρίου δεν είναι άγνωστος στον FDA και στα CDC».
Επίσημα δεν είναι γνωστό πόσοι έχουν πεθάνει από τα εμβόλια και το 1 εκατ νεκροί από τα εμβόλια διεθνώς αποτελεί μια εκτίμηση.
Το 1 εκατ νεκροί από τα εμβόλια σοκάρει αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί.
Τα εμβόλια σώζουν ζωές;
Εάν σώζουν ζωές τα εμβόλια, θα περίμενε κανείς ότι ο αριθμός των θανάτων θα μειωνόταν δραστικά καθώς αυξάνεται το ποσοστό των «πλήρως εμβολιασμένων» ατόμων, αλλά αυτό δεν ισχύει.
Οι θάνατοι συνεχίζονται.

Περίπου 70 άνθρωποι πεθαίνουν από εμβόλια COVID κάθε μέρα στην Αμερική με βάση το σύστημα VAERS

Το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) καταγράφει εντυπωσιακή αύξηση από παρενέργειες από τα εμβόλια, με ρυθμό που δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά.
Ο αριθμός των παρενεργειών και των θανάτων από αυτά τα εμβόλια είναι τόσο εκρηκτικός που μόνο το 2021 συγκρίνεται με όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το παθητικό σύστημα παρακολούθησης τραυματισμών εμβολίων των CDC των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, έχει καταγράψει πάνω από 675.000 ανεπιθύμητες παρενέργειες από τα εμβόλια σε μόλις 8 μήνες.
Εάν αυτές οι παρενέργειες κατανεμηθούν μεταξύ των περίπου 17.000 νοσοκομείων στις Ηνωμένες Πολιτείες , υπήρξαν περίπου 40 παρενέργειες εμβολίων Covid 19 για κάθε νοσοκομείο στις ΗΠΑ.

Τις τελευταίες 47 ημέρες αναφοράς, υπήρξαν επίσης 3.296 θάνατοι που αναφέρθηκαν στο VAERS.
Αυτό ισοδυναμεί με αυτοκτονία.

Πότε θα σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού που οδηγεί σε γενοκτονία;

Μέχρι σήμερα, έχουν αναφερθεί συνολικά 14.701 θάνατοι ως αποτέλεσμα των εμβολίων Covid 19 στις ΗΠΑ και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των θανάτων συντελούνται εντός μιας εβδομάδας μετά τον εμβολιασμό.
Οι νέοι και οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν άδικα, ένα λανθασμένο πρωτόκολλο εμβολίων οδηγεί στον θάνατο.
Οι νεκροί και οι έχοντες παρενέργειες έχουν αξιοπρέπεια ας την σεβαστούμε.
Ιστορικά, τα εμβόλια αποσύρονταν από την αγορά όταν υπάρχουν μόνο λίγοι θάνατοι.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί θάνατοι από τα εμβόλια, σχεδόν κάθε νοσοκομείο στις ΗΠΑ μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν νεκρό ασθενή που θυσιάστηκε «για το μεγάλο καλό».
Εάν η γενοκτονία συνεχιστεί με τις αναμνηστικές δόσεις, αυτοί οι θάνατοι από στοιχεία εμβολίων θα συνεχίσουν να εκτοξεύονται - μια αποκάλυψη που παρατηρείται ήδη σε πλήρως εμβολιασμένα κράτη όπως το Ισραήλ.

Τα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν τις παρενέργειες των εμβολίων, όπως παράλυση, θρόμβους στο αίμα, έντονους πονοκεφάλους, φλεγμονή της καρδιάς στους νεότερους και πολλά άλλα.
Τα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο εμβολιασμός για τον covid 19 αποδεικνύει ότι το εμβόλιο λειτουργεί.
Κάθε μέρα, 70 άτομα πεθαίνουν από τα εμβόλια, αρχικώς διασωληνώνονται και στην συνέχεια καταλήγουν.
Δεν καταγράφονται ως νεκροί από εμβόλια αλλά ως νεκροί από τον covid 19.

Τα στοιχεία του πίνακα αφορούν έως τις αρχές Ιουλίου 2021
Vaerssss.png

Οι μη εμβολιασμένοι στοχοποιούνται

Καθώς η ιατρική αμέλεια συνεχίζεται, τα νοσοκομειακά συστήματα στις ΗΠΑ καθαρίζουν υγιείς «μη εμβολιασμένους» εργαζόμενους από τις τάξεις τους.
Οι νοσηλευτές που κάποτε ελάμβαναν τον έπαινο ως «υπερήρωες» τώρα υφίστανται διακρίσεις και απομακρύνονται από την εργασία τους.
Την ίδια στιγμή αναφέρουν ότι τα εμβόλια αποδίδουν και ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν και αφού δεν κινδυνεύουν γιατί ανησυχούν για τους ανεμβολίαστους νοσηλευτές;

Πολλές παρενέργειες

Καθώς αναφέρονται εκατοντάδες χιλιάδες παρενέργειες στα εμβολιασμένα άτομα, δεν υπάρχουν αρκετοί νοσηλευτές και γιατροί για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα ζητήματα που προκαλούνται από τα εμβόλια για τον covid 19.
Τα υπάρχοντα 675.000 ανεπιθύμητα συμβάντα που αναφέρονται στο VAERS δεν περιλαμβάνουν όλα τα άλλα ανεπιθύμητα συμβάντα που έχουν διαγνωστεί λανθασμένα ως κάτι άλλο ή απλά έχουν αγνοηθεί.
Πολλοί ασθενείς και γιατροί δεν μπορούν να συνδέσουν τις παρενέργειες των εμβολίων για πολλούς λόγους, αγνοούν το σύστημα αναφοράς VAERS και πολλοί εξ αυτών εκμεταλλεύονται τα περιστατικά για να γράφουν φαρμακευτικές συνταγές και να διατηρούν πελατολόγιο ασθενών.

Επίσης ο αναφερόμενος αριθμός ανεπιθύμητων παρενεργειών δεν περιλαμβάνει όλα τα εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα που υπέστησαν βλάβη από μεταλλάξεις του covid 19 που για πολλούς είναι απόρροια των εμβολίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης