Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μόλις το 20% των εργαζόμενων σε οίκους ανοχής στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστεί - Δύσκολα στην εφαρμογή τα μέτρα

Μόλις το 20% των εργαζόμενων σε οίκους ανοχής στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστεί - Δύσκολα στην εφαρμογή τα μέτρα
Τα ποσοστά εμβολιασμού στις εργαζόμενες σε οίκους ανοχής κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα

Τα ποσοστά εμβολιασμού στις εργαζόμενες σε οίκους ανοχής κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, καθώς μόλις το 20% αυτών έχουν εμβολιαστεί, δήλωσε στο ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (ΣΕΠΕ), Έλλη Κανελλοπούλου.
«Είναι χαμηλό το ποσοστό εμβολιασμένων εργαζομένων στον κλάδο μας.
Περίπου ένα 20% έχει εμβολιαστεί», σημείωσε, χαρακτηρίζοντας ως «ανέφικτη» την εφαρμογή των νέων μέτρων της κυβέρνησης σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους.
«Στην πράξη δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα και ειδικά τώρα που ζητείται και rapid test.
Τι άλλο θα κάνουμε στην επιχείρηση;
Ανοίγουμε παράθυρα, ζητήθηκε η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη, κατά τη σεξουαλική επαφή να πράττονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.
Είναι δύσκολο στην εφαρμογή και πόσο δε, όταν πρέπει οι πελάτες να επιδεικνύουν κάποιο χαρτί», είπε η πρόεδρος του Σωματείου.
Όσον αφορά στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στους οίκους ανοχής, είπε πως «πρέπει να πληρώσουν τα rapid test, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα εκείνες που δούλευαν με άδεια είχαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Από την άλλη, μου φαίνεται απίθανη η τήρηση των μέτρων, ειδικά στις πιάτσες πεζοδρομίων, όπου και εκεί οι κοπέλες αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια των lockdown», υπενθυμίζοντας ότι η αποχή από τους οίκους ανοχής οδήγησε στην κατακόρυφη αύξηση της παράνομης ερωτικής συνεύρεσης κατ’ οίκον.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης