Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης «επιστρατεύει» την Εθνοφρουρά για να καλύψει τα κενά των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης «επιστρατεύει» την Εθνοφρουρά για να καλύψει τα κενά των ανεμβολίαστων υγειονομικών
Η νέα κυβερνήτης Kathy Hochul σχεδιάζει να αξιοποιήσει μέλη της Εθνοφρουράς και επαγγελματίες που δεν υπάγονται στην Πολιτεία για να καλύψει τα κενά
Σχετικά Άρθρα

Η Νέα Υόρκη καταφεύγει στην Εθνοφρουρά προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κενά που θα προκύψουν στην υγειονομική περίθαλψη από την απομάκρυνση ανεμβολίαστων υγειονομικών.
Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 εκπνέει η προθεσμία που έχει τεθεί για τη υποχρέωση εμβολιασμού και οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι ενδέχεται να τεθούν εκτός συστήματος υγείας, αναφέρει το Reuters.
Η νέα κυβερνήτης Kathy Hochul σχεδιάζει να αξιοποιήσει μέλη της Εθνοφρουράς και επαγγελματίες που δεν υπάγονται στην Πολιτεία για να καλύψει τα κενά.
Η Hochul σχεδιάζει εκτελεστικό διάταγμα για την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης που θα επέτρεπε σε εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας και πρόσφατους πτυχιούχους, συνταξιούχους και πρώην επαγγελματίες υγείας να εργαστούν στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Παράλληλα, προβλέπεται η πρόσκληση σε μέλη της Εθνοφρουράς με ιατρική εκπαίδευση να παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας και να συνεργάζονται με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την ανάπτυξη ομάδων ιατρικής βοήθειας καταστροφών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης