Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φωτογράφος έσβησε όλο το υλικό του γάμου τους επειδή δεν τον άφησαν να… φάει

Φωτογράφος έσβησε όλο το υλικό του γάμου τους επειδή δεν τον άφησαν να… φάει
Όχι μόνο εργάστηκε επί 10 ώρες σε συνθήκες αφόρητης ζέστης, όχι μόνο δεν τον άφησαν να κάνει ούτε ένα διάλλειμα, αλλά δεν του επέτρεψαν καν να φάει!
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός μας και ένας Αμερικανός έσπευσε να τον επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά, επιφυλάσσοντας σε ένα φιλικό ζευγάρι τη χειρότερη γαμήλια έκπληξη που θα μπορούσε ίσως να σκεφτεί.
Προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του, ο άντρας αγνώστων στοιχείων που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit, προσφέρθηκε να κάνει τον φωτογράφο στον γάμο του με (μόλις) 250 δολάρια.
Δεν γνώριζε ωστόσο με πόσο αδίστακτους… εργοδότες είχε να κάνει, καθώς όχι μόνο εργάστηκε επί 10 ώρες σε συνθήκες αφόρητης ζέστης, όχι μόνο δεν τον άφησαν να κάνει ούτε ένα διάλλειμα, αλλά δεν του επέτρεψαν καν να φάει!
Η αντίδραση του άνδρα που ασχολείται κυρίως με την περιποίηση σκύλων, δίχασε τους χρήστες του Διαδικτύου, με άλλους να τον συγχαίρουν και τους... απέναντι να υποστηρίζουν πως ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε.
«Ένας φίλος παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες και θέλοντας να εξοικονομήσει χρήματα, με ρώτησε αν μπορούσε να βγάλω εγώ φωτογραφίες στον γάμο. Του είπα ότι δεν είναι το δυνατό μου σημείο, ωστόσο με έπεισε λέγοντάς μου ότι δεν τον ένοιαζε αν δεν ήταν τέλειες.
Το ζευγάρι είχε πολύ χαμηλό budget και γι΄ αυτό συμφώνησα να κάνω τον φωτογράφο για 250 δολάρια, ποσό το οποίο δεν είναι τίποτα για μία εκδήλωση δέκα ωρών», έγραψε αρχικά.
Στη συνέχεια, περιέγραψε πως την ημέρα του γάμου βρισκόταν από το πρωί πίσω από τη νύφη η οποία έτρεχε από εδώ και από εκεί, ενώ μετά τη γαμήλια τελετή συνέχισε να βγάζει φωτογραφίες και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.
«Ξεκίνησα γύρω στις 11:00 το πρωί και έπρεπε να τελειώσω στις 19:30 το απόγευμα. Γύρω στις 5 το απόγευμα, σέρβιραν φαγητό, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορώ να καθίσω να φάω επειδή είμαι ο φωτογράφος. 
Έκανε επίσης αφόρητη ζέστη και δεν υπήρχε κλιματισμός», προσθέτει.
Τότε είπε στον φίλο του γαμπρό ότι έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα 20 λεπτών για να φάει και να πιει κάτι, καθώς δεν είχε ούτε νερό.
Προς μεγάλη του έκπληξη εκείνος τού απάντησε πως είτε θα κάνει τον φωτογράφο, είτε θα φύγει χωρίς αμοιβή!
«Με τη ζέστη που είχε και την πείνα που ένιωθα, τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος και μου είπε "ναι", έτσι άρχισα να σβήνω όλες τις φωτογραφίες που έβγαλα ενημερώνοντάς τον ότι δεν είμαι πια ο φωτογράφος του», κατέληξε.
Οι περισσότεροι χρήστες των μέσων κοινωνικής Δικτύωσης εξαπολύουν πυρά κατά του ζευγαριού για τη συμπεριφορά απέναντι στον φωτογράφο, στον οποίο όμως άλλοι σχολιάζουν πως καλά έκανε και έφυγε, ωστόσο δεν θα έπρεπε να σβήσει τις φωτογραφίες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης