Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην πολιτική αβεβαιότητα βυθίστηκε η Τσεχία – Στην εντατική μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο πρόεδρος της χώρας, Milos Zeman

Στην πολιτική αβεβαιότητα βυθίστηκε η Τσεχία – Στην εντατική μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο πρόεδρος της χώρας, Milos Zeman
Ο πρόεδρος, ο οποίος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην επιλογή οποιουδήποτε μελλοντικού πρωθυπουργού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον απερχόμενο πρωθυπουργό
Σχετικά Άρθρα

Η Τσεχία βυθίστηκε στην αβεβαιότητα την Κυριακή (10/10/2021), καθώς ο πρόεδρος της χώρας, Milos Zeman μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μια μέρα μετά την εκλογική ήττα του συμμάχου του και δισεκατομμυρίου πρωθυπουργού Andrej Babis.
Ο πρόεδρος, ο οποίος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην επιλογή οποιουδήποτε μελλοντικού πρωθυπουργού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Babis και φάνηκε να μην έχει τις αισθήσεις του κατά την άφιξή του.
Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, ο Zeman μεταφέρθηκε στην εντατική.
Ο Babis ελπίζει να παραμείνει στην εξουσία παρότι ηττήθηκε το Σάββατο (9/10/2021) από την κεντροδεξιά συμμαχία «Μαζί», η οποία ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να σχηματίσει κυβέρνηση πλειοψηφίας με άλλο κόμμα.

Στην εντατική ο Zeman

Αλλά μετά τις πρώτες άτυπες συνομιλίες μεταξύ του Babis και του Zeman στην κατοικία του τελευταίου έξω από την Πράγα, ο πρόεδρος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα στο συκώτι σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ και πολιτικούς, κατέληξε στην εντατική.
«Αυτή τη στιγμή, ο ασθενής νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Στρατιωτικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πράγας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του Zeman και επικεφαλής του νοσοκομείου, , Miroslav Zavoral.
Πρόσθεσε ότι ο 77χρονος Zeman δεν του επέτρεψε να αποκαλύψει τη διάγνωσή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης