Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας των Ταλιμπάν στην Άγκυρα - Η συνάντηση με Cavusoglu

Πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας των Ταλιμπάν στην Άγκυρα - Η συνάντηση με Cavusoglu
Ο Αφγανός αξιωματούχος και η αντιπροσωπεία του, συναντήθηκαν με τον Τούρκο ομόλογό του, Cavusoglu, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει δεκτός και από τον πρόεδρο Erdogan
Στην Άγκυρα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, αντιπροσωπεία της κυβέρνησης των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν, για συνομιλίες. Επικεφαλής της αφγανικής αντιπροσωπείας είναι ο υπουργός Εξωτερικών Emirhan Muttaki, που αναμένεται να θέσει ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, σχετικά με τη βελτίωση των σχέσεων, το εμπόριο, την ανθρωπιστική βοήθεια, τη μετανάστευση και τις αεροπορικές μεταφορές.
Ο Emirhan Muttaki και η συνοδεία του, αναχώρησαν από το κτίριο των VIP του Διεθνούς Αεροδρομίου Εσένμπογκα, μ’ όχημα που τους περίμενε.
Ο Ταλιμπάν υπ. Εξωτερικών του Αφγανιστάν, χαιρέτησε από απόσταση δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.
Ο Αφγανός αξιωματούχος και η αντιπροσωπεία του, συναντήθηκαν με τον Τούρκο ομόλογό του, Cavusoglu, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει δεκτός και από τον πρόεδρο Erdogan.
 
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης