Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το... ροζ βίντεο που «έκαψε» τον πρωθυπουργό στα Κατεχόμενα - Η βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα τον οδήγησε παραίτηση

Το... ροζ βίντεο που «έκαψε» τον πρωθυπουργό στα Κατεχόμενα - Η βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα τον οδήγησε παραίτηση

Ο Saner υποστηρίζει ότι είναι στόχος δολοφονίας της προσωπικότητας του

Σε παραίτηση από όλα τα αξιώματα του υποχρεώθηκε ο πρωθυπουργός στα Κατεχόμενα, Ersan Saner, μετά τη διαρροή του ροζ βίντεο, που διέρρευσε στο διαδίκτυο.
Ειδικότερα, ο Saner εμφανίζεται σε χώρο που μοιάζει με γραφείο, να κάνει βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, στην οποία μοιάζει να δίνει «οδηγίες» και εκείνη να γδύνεται.

Από την πλευρά του, ο Saner υποστηρίζει ότι είναι στόχος δολοφονίας της προσωπικότητας του, δέκα ημέρες αφότου άρχισε ο προεκλογικός αγώνας στα κατεχόμενα, σημειώνοντας πως επίθεση δεν δέχεται μόνο ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια και τα μέλη του κόμματος του, το Κόμμα Εθνικής Ενότητας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeniduzen», ο Saner υποστηρίζει ότι το βίντεο το οποίο από χθες βράδυ κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα Κατεχόμενα, έτυχε επεξεργασίας και δημοσιοποιήθηκε από αριθμό που αγοράστηκε στις ελεύθερες περιοχές. Σημείωσε δε ότι δικηγόροι του έχουν αναλάβει την υπόθεση, ωστόσο εξέφρασε παράπονο, λέγοντας πως δεν περίμενε πως άτομο θα συμπεριφερόταν με τέτοιο τρόπο στον ίδιο, την οικογένεια και το κόμμα του. Είναι σαφές, είπε, ότι κάποιος θέλει να με αποτρέψει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, χρησιμοποιώντας άσχημα μέσα και αθέμιτα, αντί πολιτικού αγώνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης