Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι 10 προπονητές της Νιούκαστλ στην εποχή του Μάικλ Άσλεϊ και ο Στιβ Μπρους που αποχώρησε και… έκλεισε τον κύκλο!

Οι 10 προπονητές της Νιούκαστλ στην εποχή του Μάικλ Άσλεϊ και ο Στιβ Μπρους που αποχώρησε και… έκλεισε τον κύκλο!
Η νέα εποχή για τη Νιούκαστλ έχει ξεκινήσει και επίσημα! Η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά υπό την επίβλεψη των Σαουδαράβων, ενώ και ο… τελευταίος άνθρωπος που μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα, είναι πλέον παρελθόν

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Δεν θα μάθουμε ακόμη αν αυτό ισχύει στην εποχή των Σαουδαράβων, μιας και οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ δεν μπορούν και δεν θα αλλάξουν μέχρι και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το καθεστώς είναι διαφορετικό μετά από 14 χρόνια, ο Μάικλ Άσλεϊ αποχώρησε, έχοντας να… θυμάται δύο τίτλους στην Championshipδύο υποβιβασμούς, ισάριθμες επιστροφές και… τίποτα αξιομνημόνευτο, πλην της σεζόν 2010-11, όταν και τερμάτισε πέμπτος, στην Premier League.

Ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν και πριν από μερικές ώρες σε στενή συνεργασία μαζί του, και δεν είχε αποχωρήσει, ήταν ο Στιβ Μπρους. Ο 60άχρονος προπονητής, που συμπλήρωσε 1000 ματς στους προπονητικούς πάγκους, δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Νιούκαστλ σε τρίποντο την φετινή σεζόν, και αποχώρησε!

Πλέον, οι Σαουδάραβες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Φονσέκα να φαντάζει ως ο υποψήφιος διάδοχος του τέως τεχνικού των «καρακαξών». Έπονται μεταγραφικές κινήσεις και… βλέπουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης