Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενδιαφέρον Biden για την υγεία του Οικουμενικού Πατριάρχη που διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ενδιαφέρον Biden για την υγεία του Οικουμενικού Πατριάρχη που διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Βαρθολομαίο τη Δευτέρα (25/10/2021) στον Λευκό Οίκο
Σχετικά Άρθρα

Προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη εκδήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Βαρθολομαίο τη Δευτέρα (25/10/2021) στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.
O προσωπικός γιατρός του Biden επικοινώνησε από τον Λευκό Οίκο, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και προσφέροντας εάν χρειαστεί τις υπηρεσίες του, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία

Το πρωί της Κυριακής (24/10, ώρα ΗΠΑ) λίγο πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.
Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington Uninversity για ιατρική παρακολούθηση.
Συμφώνα με πληροφορίες είναι ευδιάθετος και δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας για την υγεία του, ενώ θα παραμείνει το βράδυ στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης