Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Bella Hadid δακρυσμένη για τα ψυχολογικά προβλήματα – «Κλαίω σχεδόν κάθε μέρα και νύχτα εδώ και χρόνια»

Η Bella Hadid δακρυσμένη για τα ψυχολογικά προβλήματα – «Κλαίω σχεδόν κάθε μέρα και νύχτα εδώ και χρόνια»
Η 25χρονη συνέχισε, λέγοντας στους θαυμαστές ότι η ψυχική υγεία και η χημική ανισορροπία δεν είναι «γραμμική», συγκρίνοντάς τα με ένα τρενάκι λούνα παρκ και την πορεία που ακολουθεί με τα σκαμπανεβάσματα

Το πασίγνωστο μοντέλο Bella Hadid σε μία συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε ότι κλαίει σχεδόν «κάθε μέρα» και «κάθε βράδυ» τα τελευταία χρόνια.
Δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες της δακρυσμένη την Τρίτη, το supermodel υπενθύμισε στους followers της ότι τα social media δεν είναι η πραγματική ζωή.

«Για όποιον δυσκολεύεται, να το θυμάστε αυτό. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνη», έγραψε σε μια μακροσκελή λεζάντα.
«Επομένως, από εμένα προς εσάς: Δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω.»
Η 25χρονη συνέχισε, λέγοντας στους θαυμαστές ότι η ψυχική υγεία και η χημική ανισορροπία δεν είναι «γραμμική», συγκρίνοντάς τα με ένα τρενάκι λούνα παρκ και την πορεία που ακολουθεί με τα σκαμπανεβάσματα.
«Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει τελείως κάποια στιγμή…[αλλά] βελτιώνεται», συνέχισε.

«Άκου τον εαυτό σου και τον πόνο σου»

Η Hadid έγραψε επίσης ότι είχε «αρκετές καταρρεύσεις και burnouts» για να ξέρει ότι «αν δουλέψεις αρκετά σκληρά με τον εαυτό σου, περνώντας χρόνο μόνος για να καταλάβεις τα τραύματα, τα ερεθίσματα, τις χαρές και τη ρουτίνα σου, θα είσαι πάντα σε θέση να καταλαβαίνεις ή να μαθαίνεις περισσότερα για τον δικό σου πόνο και πώς να τον χειριστείς. Αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να ζητήσετε από τον εαυτό σας».
Η σταρ ολοκλήρωσε την ανάρτησή της ευχαριστώντας τους θαυμαστές της που την άκουσαν να μοιράζεται την αλήθεια της.
Τον Ιανουάριο, η Hadid -η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοικτά για τη μάχη της με σοβαρή κατάθλιψη και άγχος από τότε που ήταν έφηβη- έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία.
«Είμαι εδώ μόνο για να είμαι ένας αγγελιοφόρος ειρήνης και αγάπης για να βοηθήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω τον κόσμο, με τον καιρό», έγραψε στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών μέσω του Instagram. «Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια για την ψυχική σας υγεία. Αξίζει τον κόπο για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης