Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η επιμονή μιας κόρης για την χορήγηση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη στον ετοιμοθάνατο πατέρα της, τον έσωσε από τον κορωνοϊό

Η επιμονή μιας κόρης για την χορήγηση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη στον ετοιμοθάνατο πατέρα της, τον έσωσε από τον κορωνοϊό
Η δικηγόρος είπε ότι ελπίζει ότι η απόφαση «θα ενθαρρύνει τα νοσοκομεία να τροποποιήσουν τα πρωτόκολλά τους για τον COVID-19 για να ενσωματώσουν περισσότερα καινοτόμα φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη, ώστε να σωθούν περισσότερες ζωές».

Μια ακόμη εντυπωσιακή υπόθεση στο θέμα του φθηνού αντιικού φαρμάκου «Ιβερμεκτίνη» έλαβε χώρα τις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, η ιστορία διαδραματίστηκε στο Ιλλινόις με έναν βαριά ασθενή από κορωνοϊό, στον οποίο παρά τη δικαστική ιδαταγή για τη χορήγηση της συγκεκριμένης ουσίας δεν δίνονταν από το νοσοκομείο η Ιβερμεκτίνη.
Ο ασθενής είχε πιθανότητες επιβίωσης 10, 15% καθώς οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.
Η κόρη του όμως αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάθε μεσο για την διάσωση του πατέρα της από την βαριά αυτή περίπτωση κορωνοϊού.
Έτσι ξεκίνησε έναν μαραθώνιο που περιλάμβανε την νομική οδό για να μπορέσει να χορηγηθεί στον πατέρα της κάθε θεραπεία.
Το δικαστήριο απεφάνθη δις, ανοίγοντας τον δρόμο για τη χορήγηση του πάμφθηνου φαρμάκου.
Το νοσοκομείο πάλι αρνήθηκε τη χορήγηση, αναγκάζοντας την κόρη να ξανα απευθυνθεί στις δικαστικές αρχές.
Η δικηγόρος Kirstin M. Erickson των Mauck and Baker είπε ότι η υπόθεση «αφορά μια κόρη που θέλει να σώσει τη ζωή του μπαμπά της».
«Η Ιβερμεκτίνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και χρησιμοποιείται στον άνθρωπο για περισσότερα από 30 χρόνια», είπε σε συνέντευξή της στους The Epoch Times. Η αντίσταση στη χρήση του οφείλεται στο γεγονός ότι «δεν αποτελεί μέρος του προτύπου περίθαλψης στα νοσοκομεία» είπε η ίδια.
Εν τέλει με δεύτερη απόφαση από το δικαστήριο χορηγήθηκε στον ασθενή η ουσία.
Η Erickson είπε ότι ο Sun Ng βελτιώνεται ήδη με τη θεραπεία της Ivermectin.
Ο Ng πέρασε ένα τεστ αναπνοής διάρκειας 60 λεπτών που μπορούσε να αντέξει στο παρελθόν μόνο για 5 λεπτά, είπε.
«Υπάρχει ήδη βελτίωση και ελπίζουμε σε πλήρη ανάκαμψη το συντομότερο δυνατό».
Η Έρικσον είπε ότι ελπίζει ότι η απόφαση«θα ενθαρρύνει τα νοσοκομεία να τροποποιήσουν τα πρωτόκολλά τους για τον COVID-19 για να ενσωματώσουν περισσότερα καινοτόμα φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη, ώστε να σωθούν περισσότερες ζωές».
Οι Epoch Times επικοινώνησαν με τον Joseph T. Monahan, δικηγόρο του νοσοκομείου, για σχόλιο, αλλά δεν είχε λάβει απάντηση

Τι αναφέρει ο ΠΟΥ

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία απέτρεπε την χρήση της Ιβερμεκτίνης, για την θεραπεία του κορΩνοϊού. Επιμέρους μεγάλα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, διέδιδαν τερατολογίες προκειμένου να αποτρέψουν την χρήση του συγκεκριμένου σκευάσματος από ιδιώτες και γιατρούς, κάνοντας λόγο για τρομερές παρενέργειες που οδηγούν μέχρι και στο θάνατο.

Ακολούθησαν σφοδρές αντιδράσεις από πλήθος επιστημόνων, που κατηγορούσαν πλέον ευθέως τον οργανισμό ότι σαμποτάρει συνειδητά τα φάρμακα, προκειμένου να προωθηθούν τα εμβόλια τα οποία αποφέρουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη στις φαρμακοβιομηχανίες που τα παράγουν. Σε αντίθεση με τα φάρμακα, όπως και το συγκεκριμένο, τα οποία είναι πάμφθηνα, αλλά επιπλέον απευθύνονται μόνο σε αυτούς που ήδη νοσούν.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης