Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Αόρατοι» για το CDC όσοι έχουν φυσική ανοσία έναντι της Covid 19 λόγω νόσησης - Μόνο τους εμβολιασμένους μετρά

«Αόρατοι» για το CDC όσοι έχουν φυσική ανοσία έναντι της Covid 19 λόγω νόσησης - Μόνο τους εμβολιασμένους μετρά
Πάνω από 100 μελέτες έχουν υποστηρίξει τη φυσική ανοσία, δείχνοντας ότι παρέχει ισχυρή και παρόμοια ή ανώτερη προστασία σε σύγκριση με τα εμβόλια
Το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι δεν έχει κανένα αρχείο ατόμων που έχουν φυσική ανοσία έναντι της COVID-19, λόγω νόσησης.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία υγείας κλήθηκε από έναν δικηγόρο της Informed Consent Action Network να ανακοινώσει εάν διατηρεί αρχεία με ανρθώπους που:
(1) δεν έλαβε ποτέ το εμβόλιο για τον COVID-19.
(2) μολύνθηκε με COVID-19 μία φορά, ανάρρωσε και στη συνέχεια μολύνθηκε ξανά. και
(3) μετέδωσε τον SARS-CoV-2 σε άλλο άτομο όταν μολύνθηκε εκ νέου.
Και αυτό διότι τα άτομα που αναρρώνουν από την COVID-19 είναι επίσης γνωστά ως φυσικά ανοσοποιημένα.

Κανένα αρχείο

Σε απάντηση με ημερομηνία 5 Νοεμβρίου, η οποία δημοσιοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα, το CDC είπε ότι δεν διαθέτει έγγραφα σχετικά με το αίτημα.
Ωστόσο, αυτή η απουσία αρχείων σημαίνει ότι εάν το CDC επρόκειτο να αποβάλει από τις κοινωνικές δραστηριότητες όσους δεν έχουν λάβει το εμβόλιο, δεν μπορεί να ελέγξει ότους έχουν φυσική ανοσία, χωρίς να έχουν λάβει το εμβόλιο.
Αυτό σημαίνει ότι θα παραβιάσει τα δικαιώματά τους, καθώς δεν μπορεί να ξέρει ποιες είναι οι περιπτώσεις ενός μη εμβολιασμένου, φυσικά ανοσοποιημένου ατόμου.

Η αξία της φυσικής ανοσίας

Πάνω από 100 μελέτες έχουν υποστηρίξει τη φυσική ανοσία, δείχνοντας ότι παρέχει ισχυρή και παρόμοια ή ανώτερη προστασία σε σύγκριση με τα εμβόλια.
Ωστόσο, αξιωματούχοι του CDC έχουν προωθήσει δύο από τις δικές τους μελέτες υποστηρίζοντας ότι ακόμη και εκείνοι που έχουν φυσική ανοσία πρέπει να εμβολιαστούν, υποστηρίζοντας ότι η φυσική ανοσία δεν έχει αποδειχθεί τόσο ανθεκτική όσο ο εμβολιασμός.
Οι ειδικοί διχάζονται στο θέμα.
Μερικοί ευθυγραμμίζονται με το CDC.
Άλλοι λένε ότι όσοι έχουν φυσική ανοσία πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν μία μόνο δόση εμβολίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης