Τελευταία Νέα
Διεθνή

Και ο Jeff Bezos λέει τα δικά του: Οι άνθρωποι θα γεννιούνται στο... διάστημα και θα κάνουν διακοπές στη Γη

Και ο Jeff Bezos λέει τα δικά του: Οι άνθρωποι θα γεννιούνται στο... διάστημα και θα κάνουν διακοπές στη Γη
Bezos: «Με την πάροδο των αιώνων, πολλοί άνθρωποι θα γεννηθούν στο διάστημα, θα είναι το πρώτο τους σπίτι. Θα γεννηθούν σε αυτές τις αποικίες»

Ο δισεκατομμυριούχος Jeff Bezos έστειλε τους πάντες αδιάβαστους, καθώς εμφανίστηκε βέβαιος πως στο μέλλον, το διάστημα θα είναι το σπίτι της ανθρωπότητας και οι άνθρωποι θα επισκέπτονται τη Γη για διακοπές.
Πιο συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Blue Origin υπογράμμισε χτες πως στους επόμενους αιώνες, οι άνθρωποι θα γεννιούνται στο διάστημα και θα ζουν σε γιγάντιους αιωρούμενους κυλίνδρους, οι οποίοι θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και ένα εκατομμύριο άτομα, ο καθένας.
Μάλιστα, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου πρόσθεσε πως οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να αναδημιουργήσουν τη βαρύτητα όπως και το περιβάλλον της Γης, με «ποτάμια, δάση και άγρια ​​ζωή» και αίθριο καιρό, σύμφωνα με την Daily Mail.
«Με την πάροδο των αιώνων, πολλοί άνθρωποι θα γεννηθούν στο διάστημα, θα είναι το πρώτο τους σπίτι. Θα γεννηθούν σε αυτές τις αποικίες, θα ζήσουν σε αυτές τις αποικίες, μετά θα επισκεφτούν τη Γη με τον τρόπο που θα επισκεπτόσασταν, ξέρετε, το Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν» υπογράμμισε σε ομιλία του στο Ignatius Forum που διεξήχθη την Τετάρτη (17/11) στην Ουάσιγκτον.
Ο Bezos έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την ιδέα του για διαστημικές κατοικίες, τις «αποικίες Ο’ Νιλ», όπως τις ονόμασε και σε μια παρουσίαση της Blue Origin το 2019, είχε εστιάσει στους κυλίνδρους μήκους σχεδόν 5 μέτρων που θα είναι σε τροχιά στο διάστημα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης