Διεθνή

Κύπρος: Μια σύλληψη για απόπειρα φόνου κατά του Μανιγκό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος

Κύπρος: Μια σύλληψη για απόπειρα φόνου κατά του Μανιγκό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΛ, «ο Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,  ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ Κόρεϊ Μανιγκό ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή που συνέβη τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου, έξω από κλαμπ στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συμπλοκής η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 46 ετών, βάσει δικαστικού εντάλματος, για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. σύμφωνα με το sigmalive.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5 τα ξημερώματα Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή έξω από νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία, κατά την οποία ένα πρόσωπο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Όπως έγινε γνωστό, σοβαρα τραυματίστηκε ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ,  Corey Manigault. Ελαφρά τραυματίστηκαν, ο – επίσης καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ- Brandon Averette και η νεαρή σύντροφος του Manigault.
Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή, όπου απέκλεισαν τη σκηνή και επιλήφθηκαν των εξετάσεων.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, με εμφανή εξωτερικά τραύματα.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

«Φέρει αιμάτωμα εγκεφάλου»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΛ, «ο Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου. Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος».

Με ανάρτηση στα social media η ποδοσφαιρική ΑΕΛ εύχεται καλή ανάρρωση στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε συμβάν χθες βράδυ στην Λευκωσία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης