Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κινέζοι πράκτορες προσπάθησαν να δολοφονήσουν την ιολόγο που αποκάλυψε την αλήθεια για την προέλευση του κορωνοϊού

Κινέζοι πράκτορες προσπάθησαν να δολοφονήσουν την ιολόγο που αποκάλυψε την αλήθεια για την προέλευση του κορωνοϊού
Ο κορωνοϊός είναι μόνο η αρχή σε ένα πρόγραμμα κυριαρχίας, υποστηρίζει η ιολόγος που προσπάθησαν να δολοφονήσουν οι μυστικές υπηρεσίες της Κίνας
Σχετικά Άρθρα

Οι μυστικές υπηρεσίες της Κίνας προσπάθησαν να δολοφονήσουν την ιολόγο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Li-Meng Yan, όταν είπε «την αλήθεια για την προέλευση του Covid», όπως υποστηρίζει η ίδια η επιστήμονας, η οποία κρύβεται στις ΗΠΑ.
Σε συνέντευξή στη The Sun Online, η Δρ Li-Meng Yan είπε πώς διέφυγε στις ΗΠΑ αφού την προειδοποίησαν πως υπήρχε «σχέδιο εξαφάνισής της» γεγονός που διαπίστωσε, όπως υποστηρίζει, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά γεύμα.
Η 38χρονη ιολόγος, η οποία έχει σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή του Στρατού, εργαζόταν στο εργαστήριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας όταν της ζητήθηκε από τον οργανισμό να διεξαγάγει «μυστική» έρευνα για τον νέο ιό «τύπου SARS» που εμφανίστηκε στην Ουχάν στα τέλη του 2019.
Χρησιμοποίησε το εκτεταμένο δίκτυό της σε νοσοκομεία και εργαστήρια για να μάθει περισσότερα από στρατιωτικούς γιατρούς και ερευνητές σχετικά με τη μυστηριώδη «γρίπη της Γουχάν» που άρχισε να μαστίζει την Κίνα.


Οι «αλήθειες» που ανακάλυψε

Σύντομα ανακάλυψε τρομακτικά στοιχεία που υποδήλωναν ότι ο Covid μπορεί δεν είχε φυσική προέλευση αλλά είχε «δημιουργηθεί» μέσα σε ένα εργαστήριο σε μια περίοδο μόλις έξι μηνών.
Κατά τη διάρκεια των πρώιμων ερευνών της για την προέλευση της πανδημίας, η Δρ Yan σημείωσε τις έντονες ομοιότητες μεταξύ του προγράμματος βιοόπλων του κινεζικού στρατού και των γεγονότων που ακολούθησαν το ξέσπασμα της Covid.
Όπως είπε το επίσημο εγχειρίδιο βιοόπλων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού από το 2015, είναι ο φακός ο οποίος ρίχνει φως στην πανδημία, καθώς μια βάση δεδομένων σύνθετων και συνθετικών ιών έχει δημιουργηθεί από τον στρατό, με τελικό στόχο τη δημιουργία μιας ποικιλίας παθογόνων που θα μπορούσαν να απελευθερωθούν στον κόσμο ως «απεριόριστα» βιοόπλα.
Σύμφωνα με το έγγραφο, περιγράφει η Δρ Yan, «οι προσαρμογές στους ιούς θα ήταν ειδικά σχεδιασμένες για να φαίνονται σαν να είχαν βγει από τη φύση και όχι από εργαστήριο».
Ένα άλλο στρατιωτικό εγχειρίδιο, που δημοσιεύτηκε το 2014, περιέγραφε πως ο στρατός θα μπορούσε να αέρια και έντομα για τη διάδοση ιών στα ζώα και τη γεωργία προκειμένου να εξαφανιστούν οι προμήθειες τροφίμων, είπε ο Δρ Yan.
Υποστήριξε ότι η πανδημία του Covid είναι μια επίθεση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στον κόσμο ως μέρος του σχεδίου του να επιτύχει παγκόσμια κυριαρχία έως το 2035.
"Η Κίνα δεν θα παραδεχτεί ποτέ την προέλευση του Covid, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε, [...] γιατί μπορεί να αναπτύξει περισσότερα βιοόπλα».
0_11.JPG

Η κοινοποίηση των ευρημάτων

Τα ευρήματα της Δρος Yan μεταδόθηκαν δημόσια σε ολόκληρη την Κίνα τον περασμένο Ιανουάριο - αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι ο Covid ήταν μια τρομακτική απειλή για ολόκληρο τον κόσμο.
Αλλά το Πεκίνο προσπάθησε να την φιμώσει σημαίνοντας συναγερμό για συγκάλυψη της προέλευσης της πανδημίας.
Η Δρ Yan κατηγορήθηκε ως «ψεύτρα» και την προέτρεψαν «να παραμείνει σιωπηλή και να είναι προσεκτική», ενώ σε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση της είπαν ότι θα «εξαφανιστεί», ότι «θα την απήγαγαν και θα ξυπνούσε στο Χονγκ Κονγκ».
Στις 28 Απριλίου 2020, ο Δρ Yan ήρθε σε επικοινωνία με πηγές στις Ηνωμένες Πολιτείες για να «προειδοποιήσει τον κόσμο» για τα σχέδια της Κίνας να εξοπλίσει και απελευθερώσει κορωνοϊούς.

2_7.webp
Θανάσιμες Απειλές

Όμως μόλις δύο μέρες πριν φύγει από το Χονγκ Κονγκ, η Δρ Yan είπε στη Sun Online ότι ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και ισχυρίστηκε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα προσπάθησε να τη δηλητηριάσει με δηλητήριο σε τηγανητά αυγά που έφαγε για πρωινό, για να την εμποδίσει να αποκαλύψει την συγκάλυψη του θέματος από την κυβέρνηση.
«Δύο μέρες πριν φύγω από το Χονγκ Κονγκ, αρρώστησα πολύ, οπότε ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε ο Δρ Yan στη Sun Online.
Κατάφερε να δει έναν γιατρό και «ο γιατρός είπε ότι η καρδιά μου είχε πρόβλημα. Είχα 130 παλμούς σε ηρεμία.
Ο γιατρός σοκαρίστηκε καθώς η καρδιά μου ήταν πολύ υγιής στο παρελθόν», κάτι που ο γιατρός απέδωσε σε τεχνητή πρόκληση.
«Πιστεύω ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα προσπάθησε να [με δηλητηριάσει] αφού έμαθε ότι θα πήγαινα στις ΗΠΑ», είπε ο Δρ Yan.
Κατάφερε να διαφύγει στις ΗΠΑ, όπου την υποδέχτηκαν κυβερνητικές υπηρεσίες στο αεροδρόμιο.
Ωστόσο, συνεχίζει να δέχεται απειλές για τη ζωή της στο έδαφος των ΗΠΑ και φοβάται ότι οι Κινέζοι πράκτορες την ακολούθησαν και εξακολουθούν να προσπαθούν να τη σταματήσουν, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών τους να τορπιλίσουν την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.
Και το διαβατήριό της αποκαλύφθηκε επίσης από πράκτορες του Κομμουνιστικού Κόμματος, ισχυρίστηκε.

Μόνο η αρχή

Την ώρα που οι επιστήμονες συνεχίζουν να ερευνούν για την προέλευση του ιού - και πολλοί έχουν καταδικάσει την άποψη του Δρ Yan ως θεωρία συνωμοσίας, η ιολόγος εμμένει στους ισχυρισμούς της
Παρά τις επανειλημμένες απειλές, η Δρ Yan έχει ορκιστεί να συνεχίσει τον αγώνα της για να πει στον κόσμο όσα γνωρίζει για την προέλευση της πανδημίας και για το πρόγραμμα βιοόπλων της Κίνας- προειδοποιώντας ότι η επιδημία Covid είναι «μόνο η αρχή»
Η Κίνα αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιουσδήποτε ισχυρισμούς, όμως ανώτατα στελέχη πρώην επικεφαλείς των μυστικών υπηρεσιών, είπαν ότι τα στοιχεία ενός εργαστηριακού "ατυχήματος" είναι ξεκάθαρα - και υπήρξε μια υπολογισμένη συγκάλυψη "από την πρώτη μέρα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης