Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδία: Συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον επικεφαλής του Επιτελείου Άμυνας – 13 νεκροί

Ινδία: Συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον επικεφαλής του Επιτελείου Άμυνας – 13 νεκροί
Επιβαίνοντες ήταν ο στρατηγός, η σύζυγός του και άλλα 12 άτομα

Πανικός επικρατεί στην Ινδία από την ώρα που έγινε γνωστό ότι συνετρίβη σήμερα, Τετάρτη (8/12) το ελικόπτερο το οποίο μετέφερε τον αρχηγό του επιτελείου των ινδικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Rahuat.
Η συντριβή του ελικοπτέρου σημειώθηκε στο νότιο ινδικό κρατίδιο Ταμίλ Ναντού και κυβερνητική πηγή δήλωσε πριν από λίγο στο πρακτορείο Reuters πως έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον οι 13 από τους 14 επιβαίνοντες.
Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο στρατηγός, σύμφωνα με την ίδια κυβερνητική πηγή.
Νωρίτερα η Ινδική Πολεμική Αεροπορία είχε ανακοινώσει μέσω του Twitter πως «σε ένα (ρωσικό) ελικόπτερο Mi-17V5 της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας (IAF), στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου Άμυνας, ο στρατηγός Rahuat, συνέβη σήμερα ατύχημα κοντά στην Κουνούρ, στο Ταμίλ Ναντού».
«Διατάχθηκε έρευνα για να προδιοριστούν τα αίτια του δυστυχήματος» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επιβαίνοντες ήταν ο στρατηγός, η σύζυγός του και άλλα 12 άτομα

Ο στρατηγός και η σύζυγός του βρίσκονταν μέσα στο αεροσκάφος μαζί με άλλα 12 άτομα και κατευθύνονταν προς το Κολέγιο Προσωπικού Υπηρεσιών Άμυνας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας ανώτερος αξιωματικός του στρατού.
«Υπάρχουν τρεις ή τέσσερις τραυματίες στον τόπο του δυστυχήματος, αλλά δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα των νεκρών», δήλωσε νωρίτερα ένας αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Κουνούρ.«Ορισμένοι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι γύρω στα 20 πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται επιτόπου για να κατασβέσουν τη φωτιά που έχει εκδηλωθεί στα συντρίμμια του ελικοπτέρου.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης