Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο δημοσιογράφος Νταμιάν Γκαρσία σκιαγραφεί στο BN Sports την Αντβέρπ: «Υπάρχει απογοήτευση για την 4η θέση»

Ο δημοσιογράφος Νταμιάν Γκαρσία σκιαγραφεί στο BN Sports την Αντβέρπ: «Υπάρχει απογοήτευση για την 4η θέση»
Τελευταία στροφή των ομίλων του Europa League και ο Ολυμπιακός ψάχνει το διπλό στην έδρα της Αντβέρπ για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για την κορυφή του γκρουπ. Ο Ισπανός δημοσιογράφος Νταμιάν Γκαρσία μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη για τον βελγικό σύλλογο.

Η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στον Πειραιά, έδωσε τον Ολυμπιακό την μαθηματική κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο του Europa League και πλέον, θα τα παίξει όλα για όλα, στην τελευταία στροφή για την κορυφή του γκρουπ. Φυσικά, δεν περνάει από το χέρι του, αφού θέλει ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέσα στην Τουρκία για να προκριθεί απευθείας στους «16».

Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να κερδίσει την Αντβέρπ μέσα στο Βέλγιο. Μία ομάδα που τον δυσκόλεψε στο πρώτο ματς και είναι έτοιμη να το κάνει ξανά ώστε το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να μην καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή. Ο Νταμιάν Γκαρσία σκιαγραφεί αποκλειστικά στο BNSports την προσεχή αντίπαλο των «ερυθρολεύκων».

Ο ιδιοκτήτης του «El Balon Belga» αναφέρθηκε στην δυναμικότητα του Ολυμπιακού αλλά και στην απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των Βέλγων. Ταυτόχρονα, ξεχώρισε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τον ελληνικό σύλλογο και τόνισε τις διαφορές με το πρώτο ματς. 

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης