Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απαράδεκτές δηλώσεις του CEO της Ryanair: Απαγόρευση πτήσεων για τους «ηλίθιους» αντιεμβολιαστές – Κάντε τους τη ζωή δύσκολη

Απαράδεκτές δηλώσεις του CEO της Ryanair: Απαγόρευση πτήσεων για τους «ηλίθιους» αντιεμβολιαστές – Κάντε τους τη ζωή δύσκολη
Ο Michael O’Leary δήλωσε ότι τα κράτη θα έπρεπε να «κάνουν τη ζωή δύσκολη» σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν χωρίς σοβαρό λόγο
Σχετικά Άρθρα
Μόνο οι εμβολιασμένοι επιβάτες θα έπρεπε να επιτρέπεται να πετούν, σύμφωνα με απαράδεκτες για τα δικαιώματα των επιβατών δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Ryanair, Michael O’Leary, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021
Ο Michael O’Leary τάσσεται κατά των προγραμμάτων υποχρεωτικών εμβολιασμών που εφαρμόζουν κάποιες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Αντ΄ αυτού, πιστεύει ότι τα κράτη θα έπρεπε να «κάνουν τη ζωή δύσκολη» σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν χωρίς σοβαρό λόγο.

Προβλήματα για τις αεροπορικές

«Εάν δεν είσαι εμβολιασμένος, δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να πας στο νοσοκομείο, δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να πετάξεις, δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να μπεις στο μετρό του Λονδίνου και δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να μπεις στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο της γειτονιάς σου», δήλωσε στην Telegraph.
Καθώς η μετάλλαξη Omicron διαψεύδει και πάλι τις ελπίδες των αεροπορικών εταιρειών για ανάκαμψη, αφού ένα νέο κύμα από περιοριστικά μέτρα οδηγεί πολλούς ταξιδιώτες να ακυρώσουν τα σχέδιά τους, Ο Michael O’Leary επισημαίνει ότι η Ryanair προβλέπει 10% μικρότερη επιβατική κίνηση τον Δεκέμβριο.
Παράλληλα, εκτιμά ότι η κίνηση τους πρώτους μήνες του χρόνου θα είναι αδύναμη, εάν συνεχιστεί η αβεβαιότητα για τους περιορισμούς ή εάν επιβληθούν και άλλα μέτρα.

Κατά της κυβέρνησης της Βρετανίας

Επέκρινε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για πανικό λόγω της παραλλαγής Omicron όταν άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν φαίνεται να έχουν τις ίδιες ανησυχίες και είπε ότι αυτό πιθανότατα θα αποτρέψει τους ανθρώπους από το να ταξιδέψουν τα Χριστούγεννα λόγω της αβεβαιότητας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης