Τελευταία Νέα
Διεθνή

Von der Leyen (ΕΕ): H καλύτερη ευκαιρία μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό

Von der Leyen (ΕΕ): H καλύτερη ευκαιρία μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό
«Ας προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό» αναφέρει στο μήνυμά της η Ursula von der Leyen

«Η αύξηση του αριθμού των λοιμώξεων και ειδικότερα η ταχεία εξάπλωση της Omicron καθιστούν τον εμβολιασμό ακόμη πιο σημαντικό» δήλωσε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen.
Με μήνυμά της στο twitter, η Πρόεδρος της Επιτροπής τονίζει ότι «ο εμβολιασμός συμπεριλαμβανομένων των αναμνηστικών δόσεων είναι η καλύτερή μας προστασία αυτή τη στιγμή» και προσθέτει ότι υπάρχουν αρκετές δόσεις ώστε όλοι να μπορούν να εμβολιαστούν.
«Ας προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.
Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό», αναφέρει στο μήνυμά της η Ursula von der Leyen.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής υπενθύμισε, επίσης, ότι σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε στην Ευρώπη η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της Covid-19 και από τότε όλες οι χώρες έχουν διανύσει «μεγάλο δρόμο».
«Σήμερα πάνω από το 78% του ενήλικου πληθυσμού στην ΕΕ έχει εμβολιαστεί», τόνισε η von der Leyen, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει δυνατός αυτός ο στόχος, στο προσωπικό της υγειονομικής περίθαλψης και σε όσους διασφαλίζουν την ταχεία παράδοση των εμβολίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης