Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση: Ένας στους τρεις Βρετανούς πιστεύει ότι η πανδημία δεν θα τελειώσει ποτέ

Δημοσκόπηση: Ένας στους τρεις Βρετανούς πιστεύει ότι η πανδημία δεν θα τελειώσει ποτέ
Δύο χρόνια μετά την πανδημία, η δημοσκόπηση της YouGov διαπιστώνει ότι «το ένα τρίτο (33%) των Βρετανών πιστεύει ότι η πανδημία Covid-19 δεν θα τελειώσει ποτέ

Το ένα τρίτο των Βρετανών πιστεύει ότι η πανδημία, και όλοι οι περιορισμοί που την συνοδεύουν, δεν θα τελειώσουν ποτέ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας στη Μεγάλη Βρετανία.
Και ναι, είναι αλήθεια.
Δύο χρόνια μετά την πανδημία, η δημοσκόπηση της YouGov διαπιστώνει ότι «το ένα τρίτο (33%) των Βρετανών πιστεύει ότι η πανδημία Covid-19 δεν θα τελειώσει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μόλις το 4% των Βρετανών εκτιμά ότι η πανδημία έχει ήδη τελειώσει...».
Ένα άλλο 41% πιστεύει ότι θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος πριν τελειώσει η πανδημία, ενώ το 21% πιστεύει ότι θα περάσουν περισσότερα από δύο χρόνια.
μηδενικό
Mετά την εμφάνιση της παραλλαγής Omicron, μόλις το 12% των Βρετανών πιστεύουν ότι η ζωή τους έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.
Ο πρωθυπουργός Boris Johnson εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις για την επιβολή περαιτέρω περιορισμών παρά τις πολυάριθμες μελέτες που αποδεικνύουν ότι η παραλλαγή Omicron είναι ηπιότερη από τα προηγούμενα στελέχη.
Η δημοσιογράφος Allison Pearson, επικαλούμενη πηγές του NHS, αποκάλυψε επίσης πώς μόνο το 5% ων νοσοκομειακών κλινών καταλαμβάνονται από ασθενείς με COVID στην Αγγλία και ότι «η συνολική πληρότητα νοσοκομείων ανέρχεται επί του παρόντος στο 89%, που είναι ένα αξιοπρεπές ποσοστό για το NHS τονχειμώνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης