Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Elon Musk κοροϊδεύει εμβολιασμένους και μη με ένα tweet και προκαλεί νέες αντιδράσεις

Ο Elon Musk κοροϊδεύει εμβολιασμένους και μη με ένα tweet και προκαλεί νέες αντιδράσεις
Στο εν λόγω meme του Musk εμφανίζονται ένας «εμβολιασμένος» και ένας «ανεμβολίαστος» να αναρωτιούνται το ίδιο: «Γιατί ο άλλος δεν έχει πεθάνει ακόμα;».

Ο επικεφαλής της SpaceX και της Tesla και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Elon Musk, έκανε ανάρτηση με ένα meme που κοροϊδεύει τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους ανεμβολίαστους στο Twitter, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
Στο εν λόγω meme εμφανίζονται ένας «εμβολιασμένος» και ένας «ανεμβολίαστος» να αναρωτιούνται το ίδιο: «Γιατί ο άλλος δεν έχει πεθάνει ακόμα;».
Όπως ήταν αναμενόμενο, το tweet προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, με άλλους να τον επικρίνουν για τη στάση που παίρνει ενώ είναι σε εξέλιξη η πανδημία που προκαλεί πολλούς θανάτους καθημερινά και άλλους να επιδοκιμάζουν το σχόλιο.
Σημειώνεται πως ο Musk στο παρελθόν είχε υποβαθμίσει τον κίνδυνο του κορωνοϊού και εκφράσει προβληματισμούς για τα εμβόλια, ωστόσο αργότερα είπε ότι ο ίδιος και τα παιδιά του που είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19.
«Η επιστήμη είναι ξεκάθαρη» είπε σε συνέντευξή του στο Time, που τον έχει κατονομάσει ως Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2021.
Παρόλα αυτά έχει ταχθεί κατά της επιβολής της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, λέγοντας ότι οι ανεμβολίαστοι «παίρνουν ρίσκο μα οι άνθρωποι παίρνουν ρίσκα συνέχεια...πιστεύω πως πρέπει να προσέχουμε για τη διάβρωση των ελευθεριών στην Αμερική».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης