Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νότια Αφρική: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο κτίριο του Κοινοβουλίου – Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες

Νότια Αφρική: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο κτίριο του Κοινοβουλίου – Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες
Άγνωστο προς το παρόν παραμένει το αίτιο της πυρκαγιάς

Υπό έλεγχο έχει πλέον τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Κοινοβούλιο της Νότιας Αφρικής, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.
Φλόγες έβγαιναν από την οροφή ενός κτιρίου από τα πολλά του συμπλέγματος του Κοινοβουλίου και μια στήλη καπνού ήταν ορατή χιλιόμετρα μακριά, αρκετές ώρες αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά στη νομοθετική πρωτεύουσα Κέιπ Τάουν.
Η υπουργός Δημόσιων Εργών και Υποδομών, Patricia de Lill, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και πως υπάρχουν εστίες φωτιάς στην αίθουσα της Εθνοσυνέλευσης, αν και έχει περιοριστεί σε άλλα τμήματα του κτηρίου.
Η Patricia de Lill, η οποία έχει διατελέσει δήμαρχος του Κέιπ Τάουν, τόνισε πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς από τη φωτιά.
Στο μεταξύ, άγνωστο προς το παρόν παραμένει το αίτιο της πυρκαγιάς.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε σε χώρο γραφείων και επεκτάθηκε σε ένα γυμναστήριο, όπως δήλωσε ένα μέλος της δημαρχιακής επιτροπής του Κέιπ Τάουν, αρμόδιος για την ασφάλεια.
Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ξέσπασε γύρω στις 05:00 ώρα Ελλάδας σε ένα παλιό κτήριο του Κοινοβουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης