Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά, παρά την Covid

Λευκός Οίκος: Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά, παρά την Covid
Oι γονείς θέλουν τα σχολεία ανοικτά και οι ειδικοί έχουν ξεκαθαρίσει πως η διά ζώσης εκπαίδευση είναι η καλύτερη για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τα εργαλεία που απαιτούνται για να κρατήσουν ανοικτά τα σχολεία, παρά την έξαρση των κρουσμάτων Covid-19 που αποδίδεται στην εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον, δήλωσε ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας Jeff Sieds, σήμερα Τετάρτη.
«Ξέρουμε πώς να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή στα σχολεία.
Περίπου το 96% των σχολείων είναι ανοικτά.
Οι γονείς θέλουν τα σχολεία ανοικτά και οι ειδικοί έχουν ξεκαθαρίσει πως η διά ζώσης εκπαίδευση είναι η καλύτερη για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών, καθώς και για την εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Και ο πρόεδρος (Biden) δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: τα σχολεία στη χώρα θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτά», δήλωσε ο κ. Sieds σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο.
Ο μέσος όρος των κρουσμάτων Covid-19 σε διάστημα 24 ωρών αυξήθηκε την τελευταία εβδομάδα κατά 98% σε σύγκριση με την προηγούμενη, όπως ανέφερε η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Russell Wallensky, κατά την ίδια ενημέρωση.
Ο μέσος όρος των νέων εισαγωγών ασθενών στα νοσοκομεία αυξήθηκε κατά 63% και εκείνος των θανάτων παρουσίασε αύξηση της τάξης του 5%, συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης