Τελευταία Νέα
Διεθνή

Project Veritas: Η ιβερμεκτίνη αναστέλλει την αναπαραγωγή του κορωνοϊού σε όλα τα στάδια

Project Veritas: Η ιβερμεκτίνη αναστέλλει την αναπαραγωγή του κορωνοϊού σε όλα τα στάδια

«Η ιβερμεκτίνη (που αναγνωρίστηκε ως θεραπευτική τον Απρίλιο του 2020) δρα σε όλες τις φάσεις της νόσου» αναφέρεται στα έγγραφα τα οποία περιήλθαν εις γνώσιν των μελών του Project Veritas

Καθώς ολοένα περισσότερες πληροφορίες μέσω του Project Veritas βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως κάποιοι υγειονομικοί στο σκοτάδι υποστηρίζουν σθεναρά την Ιβερμεκτίνη ως θεραπεία για την Covid-19.
«Η ιβερμεκτίνη (που αναγνωρίστηκε ως θεραπευτική τον Απρίλιο του 2020) δρα σε όλες τις φάσεις της νόσου επειδή αναστέλλει την αναπαραγωγή του ιού και ρυθμίζει την ανοσολογική απόκριση» αναφέρεται στα έγγραφα τα οποία περιήλθαν εις γνώσιν των μελών του Project Veritas.
Υπενθυμίζεται πως το Project Veritas είναι μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική ομάδα που απέκτησε πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα τα οποία αποκαλύπτουν πώς η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, αναζητώντας χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή έρευνας λειτουργιών για κορωνοϊούς που μεταδίδονται με νυχτερίδες.

 

Project Defuse

Η εν λόγω πρόταση, με το όνομα Project Defuse, απορρίφθηκε από την DARPA λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, ενώ θεωρήθηκε πως παραβίαζε το μορατόριουμ της έρευνας για το κέρδος της λειτουργίας.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα, η NIAID, υπό τη διεύθυνση του Δρος Fauci, προχώρησε στην έρευνα στη Wuhan της Κίνας και σε πολλές τοποθεσίες στις Η.Π.Α.
Τα εν λόγω έγγραφα προέρχονται από μια έκθεση της Υπηρεσίας Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Defense, πιο γνωστή ως DARPA, τα οποία ήταν κρυμμένα στο Cloud.
Η DARPA είναι ένας αμερικανικός οργανισμός που λειτουργεί υπό το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, και είναι επιφορτισμένος με τη διευκόλυνση της έρευνας για πιθανές στρατιωτικές εφαρμογές.
Στο χέρια του Project Veritas περιήλθε μια αναφορά που είχε ως αποδέκτη τον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας, γραμμένη από τον Ταγματάρχη των Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Joseph Murphy, πρώην μέλος της DARPA.

Τι αναφέρει το επίμαχο έγγραφο

17 Οκτωβρίου 2014 - Η χρηματοδότηση του SARS από τις ΗΠΑ για τη δημιουργία βιολογικού όπλου διακόπηκε λόγω του ακραίου κινδύνου πρόκλησης πανδημίας.
Ωστόσο, το stop επέτρεψε σε οργανισμούς εντός της κυβέρνησης των ΗΠΑ να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση εάν κρίνουν ότι «η έρευνα είναι επειγόντως απαραίτητη για την προστασία της δημόσιας υγείας ή της εθνικής ασφάλειας».

Από το 2014 έως το 2020 το Πεντάγωνο χρηματοδοτoύσε την έρευνα στη Wuhan της Κίνας.
Ο φόβος της αποκάλυψης εξηγούσε γιατί πολλοί ανώτατοι αξιωματούχοι στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ήταν εναντίον της κυβέρνησης Τrump.

Μάιος 2016 - [Έτος Εκλογών] - «μετά από ενδελεχή συζήτηση και εκτενή συμβολή από εγχώριους και διεθνείς φορείς, το NSABB [Εθνικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο Επιστημών για τη Βιοασφάλεια] εξέδωσε τις συστάσεις του.
Το κεντρικό εύρημα του NSABB ήταν ότι οι μελέτες που αναμένεται να ενισχύσουν το Πιθανό Πανδημικό Παθογόνο (PPP) έχουν πιθανά οφέλη για τη δημόσια υγεία, αλλά επίσης συνεπάγονται σημαντικούς κινδύνους.
Η NSABB συνέστησε τέτοιες μελέτες να δικαιολογούν πρόσθετο έλεγχο πριν χρηματοδοτηθούν». Ο Anthony Fauci είναι μέλος στο NSABB.

9 Ιανουαρίου 2017 - Η κυβέρνηση Obama δίνει χρηματοδότηση για τη δημιουργία βιολογικών όπλων SARS.
Η έγκριση δόθηκε λίγο πριν ο Trump αναλάβει καθήκοντα προέδρου.

2017 έως σήμερα - Χρηματοδότηση του Πενταγώνου για την έρευνα SARS 2013 έως το 2020.
Η ομάδα του Προέδρου Joe Biden διέκοψε μια προσπάθεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ξεκίνησε από την κυβέρνηση Trump για να αποδείξει ότι ο κορωνοϊός προήλθε από κινεζικό εργαστήριο

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης