Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Προσοχή στην αλληλογραφία από το εξωτερικό συνιστούν οι αρχές μετά το κρούσμα της Omicron

Κίνα: Προσοχή στην αλληλογραφία από το εξωτερικό συνιστούν οι αρχές μετά το κρούσμα της Omicron
Οι αρχές δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν την απολύμανση της αλληλογραφίας από το εξωτερικό και επιμένουν να είναι πλήρως εμβολιασμένο το προσωπικό των ταχυδρομείων που την χειρίζεται

Η Κίνα συνιστά στον κόσμο να φορά προστατευτική μάσκα και γάντια όταν ανοίγει την αλληλογραφία του, ιδιαίτερα αυτή από το εξωτερικό, αφού οι αρχές υπέδειξαν ότι το πρώτο κρούσμα του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του νέου κορωνοϊού, που εντοπίστηκε στο Πεκίνο, μπορεί να έφτασε στη χώρα μέσω πακέτου από τον Καναδά.

Οι αρχές δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν την απολύμανση της αλληλογραφίας από το εξωτερικό και επιμένουν να είναι πλήρως εμβολιασμένο το προσωπικό των ταχυδρομείων που την χειρίζεται.

Οι προφυλάξεις αυτές λαμβάνονται λιγότερο από τρεις εβδομάδες προτού το Πεκίνο φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και ενώ ορισμένες πόλεις της χώρας καταβάλλουν προσπάθειες για να αναχαιτίσουν νέα ξεσπάσματα της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ελαχιστοποιείστε τις αγορές αγαθών από το εξωτερικό

«Ελαχιστοποιείστε τις αγορές αγαθών από το εξωτερικό ή τη λήψη αλληλογραφίας από το εξωτερικό», ανέφερε το κρατικό δίκτυο CCTV αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Βεβαιωθείτε ότι είσαστε προστατευμένοι κατά τη διάρκεια παραδόσεων δια ζώσης και ότι φοράτε μάσκες και γάντια, προσπαθήστε να ανοίξετε το δέμα σε εξωτερικό χώρο», προσέθεσε.

Υγειονομικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το πρόσωπο, που βρέθηκε ότι είχε προσβληθεί από την παραλλαγή Όμικρον του νέου κορωνοϊού, είχε ανοίξει πακέτο από τον Καναδά, το οποίο είχε μεταφερθεί μέσω ΗΠΑ και Χονγκ Κονγκ, προσθέτοντας ότι η μετάδοση μέσω του πακέτου "δεν μπορεί να αποκλειστεί".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης