Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαβολική σύμπτωση ή …κάτι άλλο – Ανεξάρτητοι ερευνητές του Covid πέθαναν αιφνιδίως ή δέχθηκαν «περίεργες» επιθέσεις

Διαβολική σύμπτωση ή …κάτι άλλο  – Ανεξάρτητοι ερευνητές του Covid πέθαναν αιφνιδίως ή δέχθηκαν «περίεργες» επιθέσεις
Ερευνητές σε διάφορες χώρες στον κόσμο πέθαναν αιφνιδίως, κλείστηκαν σε ψυχιατρείο ή δέχθηκαν επιθέσεις ενώ νωρίτερα είχαν διενεργήσει ανεξάρτητες έρευνες για τον Covid και τα εμβόλια
Σχετικά Άρθρα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τους αιφνίδιους γιατρών και ερευνητών και όχι μόνο, που ασχολήθηκαν με την πανδημία και τον Covid – 19.
Ερευνητές σε διάφορες χώρες στον κόσμο πέθαναν αιφνιδίως, κλείστηκαν σε ψυχιατρείο ή δέχθηκαν επιθέσεις ενώ νωρίτερα είχαν διενεργήσει ανεξάρτητες έρευνες για τον Covid και τα εμβόλια.

Domenico Biscardi

Τελευταία περίπτωση ήταν ο Ιταλός ερευνητής, Domenico Biscardi, γνωστός για την κριτική στις πολιτικές της κυβέρνησης Draghi για τον Covid.
Eπίσης ο Biscardi ήταν γνωστός για την έρευνα και το περιεχόμενο των εμβολίων.
Ο 53χρονος πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2022.
Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός Ιταλού γερουσιαστή, πιστεύουν ότι είναι απλώς ο τελευταίος από μια αυξανόμενη λίστα ερευνητών… που πεθαίνουν μυστηριωδώς.
Τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του Biscardi, τον επισκέφτηκε η Ιταλική Διοίκηση Καραμπινιέρων για την Προστασία της Υγείας (NAS).
Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale d'Italia αναφέρει ότι η αστυνομία ερευνούσε τον Bisbcardi λόγω της μελέτης που διεξήγαγε για την αποτελεσματικότητα των «εμβόλων».
Ο ερευνητής από την Καμπάνια ήταν πολύ επικριτικός τόσο για τα εμβόλια mRNA όσο και για τις πιο παραδοσιακές ενέσεις Novavax.
Ο Ιταλός ερευνητής είχε καταγγείλει το Novavax για το υποτιθέμενο επιβλαβές περιεχόμενό του, το οποίο περιελάμβανε «άλατα υδραργύρου και αλουμινίου».
Λίγο πριν από το θάνατό του, ο Biscardi είχε ανακοινώσει ότι θα πήγαινε στο ανώτατο δικαστήριο της Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για να προστατεύσει τα δικαιώματα του πληθυσμού.
Είχε δηλώσει μάλιστα, πως «θα πρόκειται για νέα Νυρεμβέργη και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώσουν δισεκατομμύρια ευρώ».
Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται ότι ο Biscardi είναι ήρωας για την έρευνά του στα εμβόλια.
Πρόσφατα, ο Ιταλός ερευνητής κυκλοφόρησε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τις μελέτες για ορισμένα από τα ανοσοενισχυτικά του εμβολίου, τα οποία λέει ότι είναι παράνομα και ακατάλληλα για ανθρώπινη χρήση.
Ο θάνατος του Biscardi, που συνέβη σε σχετικά νεαρή ηλικία, οδηγεί σε κατανοητές ερωτήσεις από τους οπαδούς του.
Πολλοί ανέφεραν ότι ο Biscardi «δολοφονήθηκε» επειδή επρόκειτο να δημοσιοποιήσει συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τις εμβόλια.
Λίγες μόλις ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Biscardi είπε ότι έχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις πως υπάρχουν μικροσκοπικές νανο-συσκευές στα «εμβόλια» του Covid.
Ο Biscardi είχε δημοσιεύσει προηγουμένως βίντεο στα οποία ανέφερε για «γραφένιο, νανοσωματίδια και μικροπομπούς» στα εμβόλια.
Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο ξαφνικός θάνατός του μπορεί να «προκλήθηκε από το υπερβολικό άγχος λόγω των κατηγοριών και των ανακρίσεων που υπέστη κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης NAS».
Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, η γερουσιαστής Laura Granato εξέφρασε δημόσια τις αμφιβολίες της για τον θάνατό του από φυσικά αίτια.

domenico.png

Η λίστα με άλλους «περίεργους» θανάτους και επιθέσεις

Andreas Noack

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Γερμανός χημικός και μηχανικός Andreas Noack πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες αφού έκανε ένα βίντεο για το γραφένιο.

Όπως και στην περίπτωση του Biscardi, η αστυνομία είχε κάνει έφοδο στο σπίτι του Noack λίγους μήνες πριν από το θάνατό του.
Η επιδρομή έγινε στα τέλη Νοεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής. Πρώτα, η πόρτα του Noack έσπασε και μετά οι αστυνομικοί εισέβαλαν ουρλιάζοντας.
Ένας πράκτορας με όπλο τον διέταξε να ξαπλώσει στο πάτωμα.
Τότε εμφανίστηκαν άλλοι δύο αξιωματικοί. Ένας από αυτούς τελείωσε τη ζωντανή ροή.

Ο Noack, ο οποίος ασκούσε τακτικά κριτική για τα εμβόλια και τα lockdown για τον Covid, δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με το οξείδιο του γραφενίου στο εμβόλιο στις 23 Νοεμβρίου 2021.
Το βίντεο, στο οποίο εξηγεί ότι το οξείδιο του γραφενίου σχηματίζει μικροσκοπικές λεπίδες, έγινε viral.
Στις 27 Νοεμβρίου δέχθηκε επίθεση και σκοτώθηκε.

Giuseppe De Donno

Τον Ιούλιο του 2021, ο 54χρονος Dr. Giuseppe De Donno, ο οποίος επινόησε μια πρωτοποριακή θεραπεία για ασθενείς με Covid, βρέθηκε νεκρός.
Η θεραπεία του γιατρού χρησιμοποίησε το πλάσμα από άτομα που είχαν αναρρώσει από τον Covid για τη θεραπεία ασθενών που είχαν προσβληθεί από τη μόλυνση.
Δυστυχώς, ο γιατρός που πρωτοστάτησε στο υπεράνοσο πλάσμα φέρεται να κρεμάστηκε.
Ο De Donno είχε αναπτύξει μια ουσιαστικά δωρεάν μέθοδο δημιουργίας ανοσίας στον Covid χρησιμοποιώντας το πλάσμα από το αίμα όσων είχαν αναρρώσει.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι συγκεκριμένοι «ισχυροί» ήταν εχθρικοί προς τον. De Donno επειδή το πλάσμα είναι φθηνό.
Θέλουν να συνεχίσουν να αποφέρουν τεράστια κέρδη από τον Covid, όπως και από το AIDS, πουλώντας αζιδοθυμιδίνη (AZT) και άλλα φάρμακα με πατέντα.
Η υπόθεση είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα γιατί ο De Donno, δεν ήταν ενάντια στα «εμβόλια» για τον Covid.
Αντίθετα, συνιστούσε στους ανθρώπους να κάνουν το «εμβόλιο» για να προστατευτούν από τον Covid, αλλά ήθελε επίσης να επικεντρωθεί στη θεραπεία όσων ήταν άρρωστοι από αυτόν.
donno.jpg

Brandy Vaughan


Στα τέλη του περασμένου έτους, η 44χρονη Brandy Vaughan, η οποία εργαζόταν για τον φαρμακευτικό κολοσσό Merck και ασκούσε κριτική στα εμβόλια, ανακαλύφθηκε νεκρή στο σπίτι της από τον μικρό της γιο.

Έβλεπε ως αποστολή της να εκπαιδεύει τους ανθρώπους για τους κινδύνους των φαρμάκων και των εμβολίων.
Έλεγε ότι η φαρμακοβιομηχανία αρρωσταίνει τους ανθρώπους για να βγάλει χρήματα. Επίσης, ερεύνησε τα εμβόλια και ανακάλυψε ότι περιέχουν επικίνδυνες ουσίες που βλάπτουν τον οργανισμό.
«Αν με βρουν ποτέ νεκρή, τότε υπήρχε κακόβουλη πρόθεση», έγραψε επανειλημμένα η Vaughan στα social media.
Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Vaughan προειδοποίησε για τους κινδύνους από το εμβόλιο της γρίπης.
Δημοσίευσε το μήνυμα δύο μέρες πριν τον θάνατό της.

brandy.jpeg
Mel Bruche

Ο Καναδός γιατρός Mel Bruche κλείστηκε πρόσφατα σε ψυχιατρική πτέρυγα αφού εξέθεσε την έκρηξη θνησιγένειας σε «εμβολιασμένες» μητέρες.
H καναδική κυβέρνηση στόχευσε τον γιατρό και τον έβαλε παράνομα σε κράτηση παρά τη θέλησή του.
Επιπλέον, ο γιατρός υποβλήθηκε σε αναγκαστική φαρμακευτική αγωγή με ένα ψυχιατρικό φάρμακο που είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνο για την ηλικιακή του ομάδα και του απαγορευόταν να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του, σύμφωνα με καταγγελίες στο rairfoundation.

John O' Looney


Ο ερευνητής του Covid, John O' Looney κακοποιήθηκε σε νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου και χρειάστηκε να διασωθεί από φίλους.
«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που δραπέτευσα από το νοσοκομείο (δεν ονειρευόμουν ότι θα το είχα ζήσει για να το πω αυτό) με τη βοήθεια της οικογένειας σε φίλους», δήλωσε ο O' Looney.
Ο ανεξάρτητος ιατροδικαστής είναι γνωστός για την έκθεση των νοσοκομειακών πρακτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι νοσοκόμες διατάσσονται να χορηγούν μια θανατηφόρα δόση ενός φαρμάκου που ονομάζεται μιδαζολάμη σε ασθενείς με Covid, οδηγώντας σε ακόμη περισσότερους θανάτους.
Ο O' Looney ήταν ανοιχτά ενάντια στις εντολές εμβολίων λόγω του συγκλονιστικού αριθμού των θανάτων που προφανώς προκλήθηκαν από τα «εμβόλια».
Πρόσφατα, αποκάλυψε την πίεση που ασκείται σε ιατρικούς αξιωματούχους να παραποιήσουν πιστοποιητικά θανάτου για να διογκώσουν τεχνητά τον αριθμό των θανάτων από Covid.
looney.jpg
soviet.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης