Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καναδάς: #FreedomConvoy κατά των εμβολίων και των lockdowns - Ένα κίνημα από το πουθενα με εχθρούς τους πάντες

Καναδάς: #FreedomConvoy κατά των εμβολίων και των lockdowns  - Ένα κίνημα από το πουθενα με εχθρούς τους πάντες
Γιατί του επιτίθενται τα συστημικά ΜΜΕ και oi Big Tech
Σχετικά Άρθρα

Καθώς η πανδημία λήγει, οι κυβερνήσεις σε διάφορα επίπεδα και τοπικές περιοχές φαίνεται να κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες.
(α) Σε όσες τερματίζουν όλα τα έκτακτα μέτρα και μαθαίνουν να ζουν με τον COVID
(β) Διατηρούν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης περιστέλλοντας τις ατομικές ελευθερίες.
Ο Καναδάς είναι μια μεγάλη χώρα που διοικείται κυρίως από αριστερούς φιλελεύθερους που επιλέγουν τους πρωθυπουργούς τους από πολιτικές δυναστείες στο Κεμπέκ και που δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν χωρίς την υποστήριξη του αστικού Τορόντο .
Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης στον Καναδά είναι σε μεγάλο βαθμό ομοιογενή, φιλελεύθερα και ασύστολα παγκοσμιοποιητικά.
Για αυτούς, οτιδήποτε έξω από το Τορόντο ή την Οτάβα είναι «άγνωστη χώρα»
Οτιδήποτε συμβαίνει εκεί δεν έχει σημασία, εκτός κι αν είναι κάποιο θέμα που μπορεί να τυλιχθεί σε μια αφήγηση θυμάτων για να ντροπιάσει τον πληθυσμό να πιστέψει ότι η χώρα τους χαρακτηρίζεται από ένα δομικό ρατσισμό.

Το ιδεολογικό πλαίσιο

Στον Καναδά, μια ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ των Φιλελευθέρων και των Συντηρητικών θα ήταν αν ο ανώτατος οριακός φορολογικός συντελεστής θα πρέπει να είναι 53% (όπου είναι τώρα) ή 45%.
Αν τα πράγματα γίνονταν πραγματικά άγρια και ξεγυμνωμένα, ίσως ο Trudeau να ζητούσε από τους πολίτες να φορούν διπλή μάσκα ενώ κάποιοι ομόφρονες να του ζητούσαν να… επιβάλει 1,5 μάσκα.
Αυτό είναι το πολιτικό σύστημα στον Καναδά

Η μέθοδος της δαιμονοποίησης

Όταν πρόκειται για αυτές τις σπάνιες πολιτικές φωνές, και παρά την αυξανόμενη λαϊκή υποστήριξη προς αυτές, τα συστημικά μέσα τις δαιμονοποιούν με τη μομφή του ρατσισμού ή της άκρας δεξιας

Από το πουθενά, οι φορτηγατζήδες

Με το «πουθενά» εννοώ οποιοδήποτε μέρος εκτός του Τορόντο, του οικονομικού κόμβου του Καναδά όπου η προοδευτική πολτική είναι κυρίαρχη και υποχρεωτική.
Σε καθε μικρή πόλη, τα αδεια ράφια στα παντοπωλεία είναι πιο πιθανό να πυροδοτήσουν εκκλήσεις θυμού στο γραφείο υποστήριξης του Amazon Prime.
Καναδάς: Μαζικές διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Φυγαδεύτηκε ο Τριντό
Το κενό που καλυπτεται

Το #FreedomConvoy είναι καθ' οδόν προς την Οττάβα για να διαμαρτυρηθεί για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα τυραννικά lockdowns γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει.
Ήταν δουλειά της πολιτικής αντιπολίτευσης, αντίθετα ta υποστήριξαν.
Ήταν δουλειά των συστημικών μέσων ενημέρωσης να τα επικρίνουν και να το αμφισβητήσουν τις κυρίαρχες πολιτικές.
Αντίθετα το προπαγάνδισαν.

Η εχθρότητα

Έτσι, εξαρτάται από αυτούς τους (στα μάτια των μέσων ενημέρωσης) καθυστερημένοι, ρατσιστές, αμόρφωτους, να υπερασπίζονται τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα που οι περισσότεροι Καναδοί είναι πολύ δειλοί ή επικριτικοί για να διεκδικήσουν πίσω.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης του Καναδά, τα οποία έλαβαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε εκπτώσεις φόρων και χρηματοδότηση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, εμφανίστηκαν με εχθρότητα κατά των φορτηγατζήδων.

Τα μέσα κοινωνική δικτύωσης

Και οι φίλοι τους Big Tech τους βοηθούν.
Μια αναζήτηση μέσω Google σε ένα καθαρό πρόγραμμα περιήγησης στο Freedomconvoy, στα δεξιά, η ίδια αναζήτηση μέσω του DuckDuckGo.
Αν ήταν στο χέρι της Google (και είναι, όταν τα χρησιμοποιείτε για αναζήτηση), δεν υπάρχει λαϊκή υποστήριξη για το #Freedomconvoy, όλα πάνω από το πάσο είναι ανταγωνισμός μέσων και εχθρική δαιμονοποίηση.

Η προκαθορισμένη αφήγηση

Σε αντίθεση με το DuckDuckGo: το οποίο αντλεί ανεπιτήδευτα αποσπάσματα από ιστότοπους που σχετίζονται με την ίδια τη συνοδεία και την καταχώρισή της στη Wikipedia.
Ποιος είναι προκατειλημμένος και προσπαθεί να παρασύρει σε μια προκαθορισμένη αφήγηση;
Ποιο φαίνεται να προσπαθεί απλώς να τραβήξει αυτό που πραγματικά αναζητά ο χρήστης;
Για λίγο φαινόταν επίσης ότι το GoFundMe for the Freedom Convoy, το οποίο συγκέντρωσε 7,9 εκατομμύρια δολάρια από περισσότερους από 21.000 δωρητές καθώς το γράφω, αρχικά επρόκειτο να το αναστείλει και να παγώσει τα χρήματά τους. Fortun
Στην πραγματικότητα έκαναν πίσω όταν είχαν στα χέρια τους την αρχή μιας μεγάλης καταιγίδας.
Freedom Convoy: Truckers begin to arrive in downtown Ottawa | CTV News
Κρύβεται πίσω από τα υγειονομικά μέτρα

Ο Trudeau, από την πλευρά του, όταν δεν δαιμονοποιεί τους συναδέλφους του Καναδούς ως ρατσιστές και μισογυνιστές, δεν θα είναι σε ετοιμότητα στην Οτάβα για να αντιμετωπίσει τους φορτηγατζήδες (τους οποίους αποκάλεσε «περιθωριακούς») και επικαλείται τα υγειονομικά μέτρα για να κρυφτεί
Το πρόβλημα με την ιστορία του Trudeau είναι ότι οι κανόνες δημόσιας υγείας της Οτάβα σαφώς δεν απαιτούν απομόνωση πέντε ημερών για μια ασυμπτωματική επαφή με την κοινότητα που συνοδεύεται από αρνητικό τεστ.
Ο Trudeau ουσιαστικά λέει ψέματα (και από τότε που έφυγε από την πόλη….).
Regular vehicles far outnumber rigs as 'Freedom Convoy' departs Thunder Bay  - Sudbury News
Η ώρα της λογοδοσίας

Οι φορτηγατζήδες είναι μέρος της αντίστασης είναι μέρος της αντίστασης στο κυρίως αφήγημα όπου αφορά την πανδημία.
. Οποιοσδήποτε κατείχε οποιοδήποτε αξίωμα σε οποιοδήποτε επίπεδο διακυβέρνησης σε οποιαδήποτε επίπεοδ που δεν ήταν ανοιχτά αντίθετος στην τυραννία του lockdown πρέπει να φύγει μέσο της πολιτικής δράσης σύμφωνα με το κίνημα το οποίο καλεί το κοινό να αποστρέψει το πρόσωπό του από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.
Ηρθε η ώρα να λογοδοτήσει οποιοσδήποτε στέκεται εμπόδιο στην πλήρη αποκατάσταση των ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Freedom Convoy heading to Ottawa to protest trucker vaccine mandate | CBC

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης