Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kim Yong un πάνω σε άσπρο άλογο... διαφημίζει εκτόξευση πυραύλων

Ο Kim Yong un πάνω σε άσπρο άλογο... διαφημίζει εκτόξευση πυραύλων
Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εμφανίζεται με λευκό σακάκι πάνω σε ένα άσπρο άλογο και δείχνει τα επιτεύγματα που πέτυχε για το 2021, όπως τις εκτοξεύσεις πυραύλων

Ο Kim Yong un άφησε για λίγο στην άκρη τον ρόλο του πολιτικού και ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο, αφού πρωταγωνίστησε σε προπαγανδιστική ταινία για την Βόρεια Κορέα.
Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εμφανίζεται με λευκό σακάκι πάνω σε ένα άσπρο άλογο και δείχνει τα επιτεύγματα που πέτυχε για το 2021, όπως τις εκτοξεύσεις πυραύλων.
Η ταινία ονομάζεται «Η σπουδαία χρονιά της νίκης, 2021» και είναι διάρκειας 110 λεπτών και μεταξύ άλλων δείχνει στιγμιότυπα από στρατιωτικές παρελάσεις.
Πρόκειται για μια εξιστόρηση των επιτευγμάτων του Βορειοκορεάτη ηγέτη κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Μπορεί μέχρι στιγμής, να μην έχουν γίνει γνωστές οι αντιδράσεις από την Βόρεια Κορέα, όμως τα social media στη Δύση έχουν πάρει «φωτιά», με τους χρήστες να αρχίσουν να σχολιάζουν με ιδιαίτερο τρόπο, το νέο επίτευγμα του Kim Yong un.

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης