Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυξάνονται οι χώρες που καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Αυξάνονται οι χώρες που καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία
Μετά τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Ολλανδία, Νορβηγία και Λετονία καλούν επίσης τους πολίτες τους να φύγουν απο την Ουκρανία.
Σχετικά Άρθρα

H Νορβηγία και η Λετονία προστέθηκαν απόψε στις χώρες εκείνες που καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από την Ουκρανία, επικαλούμενες την κατάσταση ασφαλείας και τη συγκέντρωση μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας ανέφερε ότι "λόγω της σοβαρής και απρόβλεπτης" κατάστασης στην Ουκρανία, συμβουλεύει τους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στη χώρα αυτή και προτρέπει όσους βρίσκονται εκεί να την εγκαταλείψουν.
Συμβούλευσε επίσης τους Νορβηγούς να μην ταξιδεύουν σε περιοχές της Ρωσίας που απέχουν λιγότερα από 250 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, καθώς και να αποφεύγουν τα ταξίδια σε όλη τη Λευκορωσία, εκτός της πρωτεύουσας Μινσκ.
Η Λετονία από την πλευρά της κάλεσε τους πολίτες της να φύγουν από την Ουκρανία λόγω της "σοβαρής απειλής για την ασφάλεια που θέτει η Ρωσία" και μιας "αξιόπιστης απειλής κλιμάκωσης", όπως ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης