Τελευταία Νέα
Διεθνή

Freedom Convoy και στην Αυστραλία – Αυτοκινητοπομπή κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Freedom Convoy και στην Αυστραλία – Αυτοκινητοπομπή κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών
Το κίνημα «Convoy to Canberra» παρέταξε διαφορετικές ομάδες διαδηλωτών οι οποίοι από διαφορετικές κατευθύνσεις συνέκλιναν στο Κοινοβούλιο
Σχετικά Άρθρα

Πορείες συμπαράστασης στο Freedom Convoy του Καναδά, που δέχθηκε επίθεση από την αστυνομία, διοργανώθηκαν το Σάββατο (19/2/2022) στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας, Καμπέρα.
Το κίνημα «Convoy to Canberra» παρέταξε διαφορετικές ομάδες διαδηλωτών οι οποίοι από διαφορετικές κατευθύνσεις συνέκλιναν στο Κοινοβούλιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «όχι εμβόλια για δουλειές», «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» και το «σώμα μου η επιλογή μου».
Οι διαδηλωτές με αυστραλιανές σημαίες φώναζαν «Απολύστε τους όλους» αναφερόμενοι στην κυβέρνηση της χώρας.
Ένας διαδηλωτής ενημέρωσε ότι η αυτοκινητοπομπή θα μείνει στην πόλη «όσο χρειαστεί μέχρι την άρση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.
Εμπνευσμένοι από το αρχικό «Freedom Convoy» στον Καναδά, όπου οι φορτηγατζήδες κατέλαβαν το κέντρο της Οττάβα και απέκλεισαν τα συνοριακά περάσματα, οι άνθρωποι έχουν επίσης οδηγήσει πρόσφατα φορτηγά και άλλα οχήματα σε κεντρικούς δρόμους στη Φινλανδία και τη Νέα Ζηλανδία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης