Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα κατάφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ - Δεν την νίκησε ούτε ο κορωνοϊός - Η επιστροφή στα καθήκοντα

Τα κατάφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ - Δεν την νίκησε ούτε ο κορωνοϊός - Η επιστροφή στα καθήκοντα
Η Ελισάβετ σήμερα πραγματοποίησε κανονικά τις δύο προγραμματισμένες διαδικτυακές της συναντήσεις, από το Κάστρο του Ουίνδσορ όπου βρίσκεται

Επέστρεψε στα καθήκοντά της η βασίλισσα Ελισάβετ, εννέα ημέρες αφού κόλλησε κορωνοϊό.
H 95χρονη βασίλισσα αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι ικανό να τη σταματήσει από τη δημόσια προσφορά και την εκτέλεση των καθηκόντων της.
Η Ελισάβετ σήμερα πραγματοποίησε κανονικά τις δύο προγραμματισμένες διαδικτυακές της συναντήσεις, από το Κάστρο του Ουίνδσορ όπου βρίσκεται.
Η 95χρονη βασίλισσα μίλησε με τους διπλωμάτες του Τσαντ και της Ανδόρας, οι οποίοι πέρασαν τις πύλες των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και υπέβαλαν τα διαπιστευτήριά τους.
Η βασίλισσα διεγνώσθη θετική στις 20 Φεβρουαρίου και την περασμένη εβδομάδα αναγηκάστηκε να αναβάλει δύο παρόμοιες διαδικτυακές υποχρεώσεις.
Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η μονάρχης παρουσίαζε ήπια συμπτώματα που προσομοίαζαν σε κρύωμα, αλλά μπορούσε να ανταπεξέλθει στα “ελαφριά καθήκοντά” της σε όλη τη διάρκεια της αδιαθεσίας της.
Ο Πρίγκιπας Κάρολος απάντησε ότι η μητέρα του είναι πολύ καλύτερα τώρα, όταν ρωτήθηκε από μία γυναίκα στη διάρκεια επίσκεψης στο Έσεξ.
Όπως η ίδια τόνισε μετά στα ΜΜΕ, “ρώτησα τον πρίγκιπα για τη μητέρα του και είπε πως “είναι πολύ καλύτερα τώρα, ήταν πολύ ήπια τα συμπτώματα”.
Ήταν αρκετά ανησυχητικό, αλλά πιστεύω ότι η βασίλισσα είναι υπέροχη”.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης