Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για χτύπημα στο Ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη

Ουκρανία: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για χτύπημα στο Ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για χτύπημα που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα
Σχετικά Άρθρα

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση που να επιβεβαιώνει το χτύπημα εναντίον του κτιρίου του ΟΑΣΕ, όπου στεγάζεται το Γενικό Προξενείο στη Μαριούπολη, αναφέρουν διπλωματικές πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, οι οποίες ενημερώνουν πως ο Γενικός Πρόξενος Μανώλης Ανδρουλάκης είναι καλά στην υγεία του.
Η ενημέρωση έρχεται καθώς υπήρξαν πληροφορίες νωρίτερα, για χτύπημα στο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας.
Οι πρώτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για χτύπημα την ώρα που στην πόλη είχε κηρυχθεί κατάπαυση πυρός προκειμένου να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι και να φύγουν οι άμαχοι της περιοχής.
Το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι θα ξεκινούσε σήμερα Κυριακή 6 Μαρτίου στις 12:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) νέα επιχείρηση για την απομάκρυνση των αμάχων από την πόλη.
Για τον σκοπό αυτό θα υπάρξει προσωρινή κατάπαυση του πυρός από τις 10:00 ως τις 21:00.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Volodymyr Zelensky, Alexei Arestovich διεξάγονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για να υπάρξει ανθρωπιστικός διάδρομος και κατάπαυση του πυρός στην Μπούτσα και το Γκοστόμελ, πόλεις πλησίον του Κίεβο και δέχτηκαν απανωτούς βομβαρδισμούς, λόγω του αεροδρομίου (στο Γκοστομέλ), σύμφωνα με το NEXTA TV.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης