Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπουργείο Άμυνας Μ. Βρετανίας: Η Ρωσία στέλνει κληρωτούς στρατιώτες στην Ουκρανία – Μεγάλες απώλειες

Υπουργείο Άμυνας Μ. Βρετανίας: Η Ρωσία στέλνει κληρωτούς στρατιώτες στην Ουκρανία – Μεγάλες απώλειες
Μικρή πρόοδος της ρωσικής φάλαγγας που βρίσκεται βορειοδυτικά του Κιέβου αναφέρει το Βρετανικό υπ. Άμυνας
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η Ρωσία έχει στείλει στον πόλεμο στην Ουκρανία και κληρωτούς στρατιώτες λόγω των μεγάλων απωλειών που μετρά το στράτευμα της στις μάχες διατυπώνει το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας.
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin είχε υποστηρίξει πως στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία λαμβάνουν μέρος μόνο Ρώσοι επαγγελματίες στρατιώτες.
«Καθώς τα θύματα αυξάνονται, ο Πρόεδρος Putin θα υποχρεωθεί να στρατολογήσει στρατιώτες από όλες τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και άλλες πηγές για να αντικαταστήσει τις απώλειες» αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.
Όπως αναφέρει, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μια αξιοσημείωτη μείωση στη συνολική ρωσική αεροπορική δραστηριότητα πάνω από την Ουκρανία «πιθανώς λόγω της απρόσμενης αποτελεσματικότητας και ανθεκτικότητας των ουκρανικών δυνάμεων αεράμυνας», ενώ σημειώνεται ότι «η μεγάλη ρωσική φάλαγγα βορειοδυτικά του Κιέβου έχει σημειώσει μόνο μικρή πρόοδο εδώ και πάνω από μία εβδομάδα και υφίσταται συνεχείς απώλειες στα χέρια των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης