Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση Bild: Δυσαρεστημένο ήδη με την κυβέρνηση Scholz το 50% των Γερμανών

Δημοσκόπηση Bild: Δυσαρεστημένο ήδη με την  κυβέρνηση Scholz το 50% των  Γερμανών
Tο 49% των ερωτηθέντων δηλώνει δυσαρεστημένο από τις μέχρι τώρα επιδόσεις της κυβέρνησης συνασπισμού, ενώ ικανοποιημένο δηλώνει το 40%

Δυσαρεστημένος εμφανίζεται από την κυβέρνησή του ο ένας στους δύο Γερμανούς, 100 ημέρες από τον σχηματισμό του συνασπισμού «φωτεινός σηματοδότης» (SPD, Πράσινοι, FDP).
Η υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock φαίνεται ωστόσο ότι, λόγω της ουκρανικής κρίσης, κερδίζει σε δημοτικότητα και αναδεικνύεται ως η δημοφιλέστερη πολιτικός της χώρας.
Σύμφωνα με την έρευνα του Ινστιτούτου INSA για λογαριασμό της Bild am Sonntag, το 49% των ερωτηθέντων δηλώνει δυσαρεστημένο από τις μέχρι τώρα επιδόσεις της κυβέρνησης συνασπισμού, ενώ ικανοποιημένο δηλώνει το 40%.
Σε ό,τι αφορά την αποδοχή των πολιτικών, η Annalena Baerbock προηγείται με 47% θετικές απόψεις και ακολουθούν με 45% ο υπουργός Υγείας Karl Lauterbach, ο οποίος μέχρι τώρα βρισκόταν συνήθως στην κορυφή της λίστας, ο καγκελάριος Olaf Scholz με 43% και ο υπουργός Οικονομικών και αρχηγός των Φιλελευθέρων (FDP) Christian Lindner με 41%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης