Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Οι δυτικές εταιρείες θέλουν να επιστρέψουν στη Ρωσία αλλά οι κυβερνήσεις ασκούν πίεση - Διχασμένη από αντιφάσεις η Ευρώπη

Medvedev: Οι δυτικές εταιρείες θέλουν να επιστρέψουν στη Ρωσία αλλά οι κυβερνήσεις ασκούν πίεση - Διχασμένη από αντιφάσεις η Ευρώπη
«Οι εταιρείες μας λένε σιωπηλά κάτι τέτοιο: "θέλουμε πραγματικά να επιστρέψουμε, αλλά φοβόμαστε"», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Putin
Σχετικά Άρθρα

Οι δυτικές εταιρείες που εγκαταλείπουν τη ρωσική αγορά θέλουν πραγματικά να επιστρέψουν, αλλά φοβούνται να το κάνουν δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev.
«Οι εταιρείες μας λένε σιωπηλά κάτι τέτοιο: "θέλουμε πραγματικά να επιστρέψουμε, αλλά φοβόμαστε".
Κανείς δεν θέλει να χάσει την αγορά μας - υπάρχουν και προπαγανδιστές και πραγματιστές στη Δύση.
Όταν οι λέξεις είναι στη μία πλευρά της ζυγαριάς και τα πραγματικά χρήματα από την άλλη, το άλλο υπερτερεί», σημείωσε οv Medvedev στο Telegram.

Τρομερή πίεση από κυβερνήσεις

«Οι δυτικές εταιρείες, πολλές από τις οποίες ανακοίνωσαν με στόμφο την αποχώρησή τους από την αγορά μας, σκέφτονται να επιστρέψουν από την αρχή και διατήρησαν εύλογα το προσωπικό τους πληρώνοντας μισθούς και άλλες εισφορές στον προϋπολογισμό», πρόσθεσε.
Οι ξένες κυβερνήσεις ασκούν τρομερή πίεση στις επιχειρήσεις, υπογράμμισε ο τέως πρόεδρος της Ρωσίας.
«Υπάρχει η αίσθηση ότι αυτό συμβαίνει όχι σε μια καπιταλιστική οικονομία αλλά σε μια δικτατορία», συνέχισε ο Medvedev σύμφωνα με το Interfax.

Τελειώνει η υπομονή μας

«Προφανώς, η υπομονή μας δεν είναι απεριόριστη», υπογράμμισε.
«Είναι μεγάλο ερώτημα ποιος απομονώνει ποιον.
Η Ρωσία έχει πολλούς αξιόπιστους εταίρους όχι μόνο στον μετασοβιετικό χώρο αλλά και στην Κίνα, τη Νοτιοανατολική Ασία και τις αφρικανικές χώρες», είπε ο στενός συνεργάτης του Putin προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια τεράστια και πολλά υποσχόμενη αγορά, «η οποία δεν είναι διχασμένη από αντιφάσεις όπως η Ευρώπη».

www.bankingnews.gtr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης