Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πηγές ΗΠΑ (CNN): Οι Ρώσοι έχουν έλλειψη σε πυραύλους ακριβείας

Πηγές ΗΠΑ (CNN): Οι Ρώσοι έχουν έλλειψη σε πυραύλους ακριβείας
Οι Ρώσοι έχουν χρησιμοποιήσει αρκετά από τα αποθέματα «κατευθυνόμενων πυραύλων» τους και δεν έχουν μεγάλα αποθέματα, δήλωσε Αμερικανός στρατιωτικός αξιωματούχος στο CNN
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις αρχίζουν να έχουν προβλήματα όσον αφορά τα αποθέματα κατευθυνόμενων όπλων ακριβείας, δήλωσε σε δημοσιογράφους υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος.
Τα κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας αναφέρονται σε πυραύλους που χτυπούν έναν συγκεκριμένο στόχο, σε αντίθεση με τις «ανόητες βόμβες» ή βόμβες ελεύθερης πτώσης που δεν έχουν την τεχνολογία για να πλήξουν συγκεκριμένους στόχους.
Οι ελλείψεις σε πυραύλους ακριβείας είναι ο λόγος που βλέπουμε «αυξημένη χρήση των λεγόμενων ανόητων βομβών» πρόσθεσε ο αξιωματούχος, σύμφωνα με το CNN.
Kάποιοι από τους πυραύλους ακριβείας τους «δεν κατορθώνουν να εκτοξευτούν ή να χτυπήσουν τον στόχο ή να εκραγούν όταν έρθουν σε επαφή με τον στόχο» σημείωσε ο ίδιος.
Οι Ρώσοι έχουν χρησιμοποιήσει αρκετά από τα αποθέματα «κατευθυνόμενων πυραύλων, κατευθυνόμενων πυραύλων αέρος-εδάφους» και είχαν αρκετά προβλήματα με τα όπλα αυτά, τόνισε ο αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης