Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θέλουν να διώξουν την ερωμένη του Putin από το σαλέ στην Ελβετία που την έκρυψε και μαζεύουν υπογραφές

Θέλουν να διώξουν την ερωμένη του Putin από το σαλέ στην Ελβετία που την έκρυψε και μαζεύουν υπογραφές
Πολλοί φοβούνται ότι τα κρυφά περιουσιακά στοιχεία του Putin σημαίνει ότι η Kabaeva και η οικογένειά τους θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τις κυρώσεις που ανακοινώθηκαν από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο τον Φεβρουάριο

Συλλογή υπογραφών για την απέλαση της κρυφής ερωμένης του Putin και την επιστροφή της στη Ρωσία πραγματοποιούν ξεκίνησαν να μαζεύουν πολίτες της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας, κι ενώ πάνω από 63.000 άτομα έχουν ήδη υπογράψει το αίτημα.
Η Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Alina Kabaeva, πιστεύεται ότι βρίσκεται από τις αρχές του μήνα σε ιδιωτικό σαλέ στην Ελβετία, κι ενώ ο Putin συνεχίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η Kabaeva θεωρείται ευρέως ως η ερωμένη του Πούτιν και μητέρα των τεσσάρων από τα παιδιά του, τα οποία επισήμως δεν έχει αναγνωρίσει.

Η συλλογή υπογραφών ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες, ενώ το κείμενο που συνοδεύει το αίτημα είναι ιδιαίτερα σκληρό.
«Είναι ώρα να επανενωθεί η Έυα Μπράουν με τον Φύρερ της» γράφουν, προσθέτοντας ότι παρά τον πόλεμο «η Ελβετία συνεχίζει να φιλοξενεί έναν συνεργό του καθεστώτος του Putin».

Παρακάμπει τις κυρώσεις ο Putin;

Μέχρι στιγμής η Δύση δεν έχει επιβάλλει κυρώσεις στην Καμπάεβα, που εκτός από κρυφή ερωμένη του Putin θεωρείται και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της National Media Group, που είναι ένας μεγάλος μιντιακός όμιλος πλήρως αφοσιωμένος στο Κρεμλίνο, με μισθό που ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Η πρώην αθλήτρια σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, δεν δίνει συνεντεύξεις, ούτε μετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ δεν παρευρίσκεται και σε κοινωνικά γεγονότα. Πολλοί φοβούνται ότι τα κρυφά περιουσιακά στοιχεία του Putin σημαίνει ότι η Kabaeva και η οικογένειά τους θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τις κυρώσεις που ανακοινώθηκαν από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο τον Φεβρουάριο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης