Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kim Yong un έπαθε... Hollywood: Το δερμάτινο μπουφάν, τα ψηφιακά εφέ και η επίδειξη ισχύος στα πυρηνικά

Ο Kim Yong un έπαθε... Hollywood: Το δερμάτινο μπουφάν, τα ψηφιακά εφέ και η επίδειξη ισχύος στα πυρηνικά
O Kim ήταν πλαισιωμένος από ένστολους στρατιωτικούς, εμφανίζεται σε αργή κίνηση να περπατά και να δείχνει καθώς οι πόρτες του υπόστεγου ανοίγουν αργά για να αποκαλύψουν τον τεράστιο πύραυλο

Φορώντας ένα γυαλιστερό δερμάτινο μπουφάν και γυαλιά ηλίου σαν ένας δεύτερος… Τομ Κρουζ, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Yong un πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο τύπου Χόλιγουντ για την τελευταία εκτόξευση πυραύλων της Πιονγκγιάνγκ.
Ο σκηνοθέτης σαφώς άντλησε την έμπνευσή του από… το Top Gun.

Το σκηνικό στήθηκε, αφού έκαναν δοκιμή για έναν τεράστιο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο. Ο Κιμ είπε ότι σχεδιάστηκε για να δείξει την ισχύ της πυρηνικής της δύναμης και να αποτρέψει τυχόν κινήσεις του αμερικανικού στρατού.

 

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ένα βίντεο με μεγάλη παραγωγή της εκτόξευσης με εντυπωσιακά εφέ. Διεθνείς διαδικτυακοί σχολιαστές συνέκριναν το βίντεο με την ταινία «Top Gun» ή την επιτυχία της Νοτιοκορεατικής K-pop «Gangnam Style».

O Kim ήταν πλαισιωμένος από ένστολους στρατιωτικούς, εμφανίζεται σε αργή κίνηση να περπατά και να δείχνει καθώς οι πόρτες του υπόστεγου ανοίγουν αργά για να αποκαλύψουν τον τεράστιο πύραυλο.

www.bankingnes.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης